Erkek İnfertilitesi Aglütinasyon😞

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Antoryum123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
1.089
1.483
48
32
Kızlar aglütinasyon gebeliğe engelmi pozitif çıkmış 2 doktorumda engel değil dedi ama nette engel yazıyor bilgisi olan var mı

2 yıldır olmuyor dünde kendi doktorumu aradım engel değil dedi aşılamamda tutmadı sitedeki doktorlar neden engel diyor anlayamıyorum yada kendi doktorlarımız neden farklı söylüyor gerçekten anlam veremiyorum onun haricinde hiç sıkıntımız yok canım

Bizde de aynı durum çıkmış pozıtıfff bazı kişiler antıbıyotık kullanmış siz ne yol izlerdiniz bence harekete sıkıntı verıyor sızın hareket ne durumda

Bizde de aynı durum çıkmış pozıtıfff bazı kişiler antıbıyotık kullanmış siz ne yol izlerdiniz bence harekete sıkıntı verıyor sızın hareket ne durumda
Hareketi sperm sayısı normal canım doktor gayet iyi dedi ama aglütinasyon aşılamada temizleniyormuş doktorun dediğine göre antibiyotiği bile gerek görmedi bilmiyorum ikinci aşılamamı yaptıracam bende sperm yıkanıyorya hayırlısı bakalım doktor sorun değil dedi kaç kez anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…