• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

agnus castus al hapini kullanan varmi?

Bu hap hormonlari düzenliyor ve kisirliga iyi geliyormus.ben kullaniyorum bir süredir ama bana faydasi olmadi.cünkü ben cok gec kaldim.doktorun verdiyse güvenle kullan.

cok sükür cocuk sahibi olamiyor degilim ilk bebegimi kaybettim dogumdan sonra simdi ikinciyi düsünüyorum ama adetim düzensiz geldigi icin doktorum bu hapi verdi daha önce baska hap kullanmistim dengelemisti ama simdi ara vermemi söyledi ve agnus hapini verdi ictigim günlerde kasiklarin agridi korktum doktorum bisey olmaz dedi ama bilmiyorum.

cok sükür cocuk sahibi olamiyor degilim ilk bebegimi kaybettim dogumdan sonra simdi ikinciyi düsünüyorum ama adetim düzensiz geldigi icin doktorum bu hapi verdi daha önce baska hap kullanmistim dengelemisti ama simdi ara vermemi söyledi ve agnus hapini verdi ictigim günlerde kasiklarin agridi korktum doktorum bisey olmaz dedi ama bilmiyorum.

Arkadasim, senin hapin, hayit hapi...latincesi(vitex agnus castus) dur. Su zamana kadar hayitla ilgili birsürü topik var. Onlari okusana, kimseye yan etkisi olugunu duyulmadim.
Madem hamile kalma sorunun yok neden bu telas. Ben o kadar uzun zaman kullandim, hicbir yan etkisi arka yada ön etkisi olmadi. Düzensiz adeti olup bir sürü hamile kalan bayan var. Madem kasik agrisi yapti ki ben psikolojik oldugunu düsünüyorum icme ozaman..............................................................Sonra sevinmelisinki, doktorun sana bitkisel bi hap vermis, hormon haplariyla bogmamis......................................Rastgele :10:

Bende Vitex agnus castus hapini kullaniyorum, 1,5 aydan beri. Ama gözle görulur bir degisiklik fark etmedim.Zaten 3 ay duzenli kullanildiktan sonra tam etkisini gösteriyormus. Bekleyip görecegiz.

Back
X