Agresif Gözükmek

Manolya999

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
402
339
103
32
Arkadaşlar merhaba ben size bir konuda danismak istiyoum. Bazen bir olaya karsi asiri tepki veriyorum òzellikle hakkimin yendigi anlarda. Sonrasinda hem hakkim yenmis hemde tepki gosterdigim için haksiz kişi oluyorum. Bu durum beni toplum icinde zor duruma sokuyor ama gosterdigim tepki için ya haksizlik ettim demiyorum mesela , oyle bi durum olsa zaten duzeltir pismanligimi gosteririm. Ama bu durumda hem hakki yenmis hem haksiz oluyorum. Tavsiyelerinizr açıgim . Şimdiden teşekkürler :) Saglikli günler

Bazi cozulebilecek durumlarda sakin olup durumu çözmeye calişmak ve sakince derdini konuşup anlatmak yerine hemen çoşan, ses tonunu yukselten, fazla heyecanli konuşan insanlari 2 sıkımda boğasim geliyor. 😂 Ben de agresifim galiba.

Haksızlığa bende gelemem ve yalana. Mesela biri bana bisey desin sonra aradan zaman geçsin,ve inkar etsin ben başlıyorum yükselmeye . Bu yapı meselesi galiba. Hem durduk yere agresiflesmiyormussunuz ki .. Yine de sakin kalmaya çalışın ben beceremedim belki siz becerirsiniz. Bir arkadaşıma psikoloğu içinden 10 a kadar say ve o sinirlendigin kişiyi uzaklaştır odandan yanından demis.🤷‍♀️🤷‍♀️

Doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar malesef , bu durumu bende yaşıyorum önce muhattap olmam ses çıkarmayınca görmezden gelince çok iyi ama bi kzıınca varya dünyanın en kötü insanı oluyorsun haklıda olsan .. Bir de kızdığın öfkelendiğin için hep seni haksız görüyorlar ..

Böyle agresif davranmak çevrendekiler tarafından “haksızlığa uğradığı için böyle davranması çok normal” algısını oluşturuyor mu? Gençken ben de öyleydim. Babamın “haklı bile olsan böyle yapınca haksız çıkarsın, kimse seni dinlemez ve dikkate almaz” demesiyle kendime geldim. Haklıydı çünkü

Back
X