Ağrıdan duramıyorum 😔

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Ağrıdan gece yattığımdan beri uyuyamıyorum ağlamakta cabası benimde bugün çatlatma iğnesinde 5.günüm dün çok ağrıyınca doktora gittim doktor baktı yumurtan çatlamış dedi ağrı normal dedi ama ben dayananilecek gibi değilim karnımda bir şişlik afedersiniz gaz sancısı gibi midemde ağrı ve artı en büyük problem bende kabızlık yaptı akşamdan beri kuru kayısı yiyorum banamısın demiyo kabızlık için bildiğiniz başka yöntem varmı

Kefir icin bagirsaklari duzenliyor. Hazir siselerin tatlarini sevmediyseniz buyuk marketlerde maya satiliyor. Kendiniz mayalayabilirsiniz.

Kefir icin bagirsaklari duzenliyor. Hazir siselerin tatlarini sevmediyseniz buyuk marketlerde maya satiliyor. Kendiniz mayalayabilirsiniz.

şokda felan satılanlardan bi tane alayım bari daha hiç içmedim canım teşekkür ederim tavsiyen için

tamam canım artık tadının iyi yada kötğ olmasında değilim ne olsa yerim şu gaz sancısı bi geçsin hele
Meyveli olanları var özellikle böğürtlenli mı orman meyveli mı ne onun tadı çok güzel sadeleriyle aynı etki mı bilmiyorum ama sadenin tadı bir tık kötü

Canım kabızlık için 4 tane kuru siyah eriği akşamdan bir bardak sıçak suyun içine at. sabah kalkınca aç karına o suyu iç ve meyveleri ye. normalde bir saate etki ediyor bende bu. istersen bi dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…