Ağrılarım sancılarım kasılmalarım

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Kızlar 4 gündür bi adet sancısı gibi ağrım var belim kasıklarım kalçam ağrıyor bazen hafifliyor geceleri şiddetleniyor leğen kemiği dedikleri yer ağrıyor geçiyor. Düzene giren bir sancı Yok. Aha diyorum bu ağrıyla soğuman giderim sonra bi bakıyorum geçmiş . Duş alınca artıyor . Mevsim geçişi mi yoksa doğurcAm mı

Canım doktora gittin mi gecen hafta bel ağrısıyla açılman vardı Allah korusun açılma olmasın?

Senin ilk doğumda nasıldı
İlk doğumumda erken Doğum rçtedavisi gördüm 29 dan 35 in sonuna kadar. Hep ilaç serum. Malesef ön sancı falan hissetmeden açılmam olmuştu ben anlamadan doğurdum. Bunda anlam veremediğim sancılarım var . Yaşamadığım için anlayamıyorum

Ön sancı çeken kimse Yok mu ya ??
Canım seninle günümüz hemen hemen aynı 4-5 gündür düzensiz sancı ve kasılmalarım var benim de.benim kız ters duruyor 28 hazirana sezeryan günü verdi doktorum ama şimdiden yerimden oynatacak kadar şiddetli sancım oluyor.çok uzun sürmüyor ama belli bi aralığı da yok bi anlam veremedim ben de

Canımm.. Belden kasığa doğru gelen ağrılara dikkat et.. Benim de 36+3 te yumuşama başlamıştı.. 39+4 te bu ağrılarla gittim baktık 4 cm açılmışım.. Allah kolaylık versin canım doktoruna görün tekrar istersen..

Benim sancım bi saat iki saat bazen daha uzun sürüyor ama sonunda azalıyor iyice ve bitiyor bende anlamadım ya . Senin bebişin dönme ihtimali Yok mu ki

Benimde belden kaşığa vuruyor canım 36+6 günlüğüz . Dr Doğum bekle dediği için gitmiyorum nişan düzenli sancı su gelme olayı Yok. Bide ha bire gidip çatı muaneSi olmak istemiyorum

Benim sancım bi saat iki saat bazen daha uzun sürüyor ama sonunda azalıyor iyice ve bitiyor bende anlamadım ya . Senin bebişin dönme ihtimali Yok mu ki
7.ayda baş aşağı duruyodu bi döndü yukarı kaldı öyle
Rahat ettiyse öyle demek ki :)
Doktor da dedi dönmez diye

Benim bebeğimde bi ara ters düz oldu da ondan sordum ben egzersiz falan yaptım dönsün diye.
Ben de yürüyüş egzersiz yapıyorum da dçnecek gibi durmuyor bizimki.aman sağlığı yerinde olsun da nasıl dururlarsa dursunlar :)

Benimde belden kaşığa vuruyor canım 36+6 günlüğüz . Dr Doğum bekle dediği için gitmiyorum nişan düzenli sancı su gelme olayı Yok. Bide ha bire gidip çatı muaneSi olmak istemiyorum
Anladım canım normal doğum için bir sıkıntı yoksa bence de bekle yani.. Zaten ikinci doğumun Allah kolaylığını verdin.. Bir nefeste kurtarsın inşallah.. Benim sıkıntılı olduğu için sık sık gittim son ana kadar bekledik normal olsun diye, tospa iri olduğu için çıkamadı

Senin kızım maşallahı var annesi doğduğu gibidir gidiyor . Tombik tospa :))) ay inşlh bende bende beklemeye devam ediyorum şuanda kadar bi sıkıntımız Yok normal doğumu bekliyoruz Dr bi aksilik olmazsa normal olacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…