Ağrılarım var

bebisim177

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
415
404
23
39
Merhaba arkadaşlar ben 5+3 günlük hamileyim doktora gittim ağrılarım var geçmedi üç gün geçti geçen yıl düşük yaptım eşim yarın başka doktora gidelim diyor arka arka ultrason zarar verirmiki kaşık ağrım onbeş gündür çekiyorum vajinal üstüne hiç oturamiyorum

Ultrason zarar vermez . Geçmiş olsun bebeğiniz sizinle olsun .

Vajinal usg ye girmeyin karindan gorebiliyorsa ordan baksin . Dusecekse zaten dusecek biliyorsunuz sagliksiz gebelik dusuyor tekrar vajinal baktirip dusmeyecekse tetiklemeye gerek yok. Benim 3 gebeligimde hep agriliydi 1. Dustu , ikincide surekli yatarak gecti , 3.de kesim dusecek.diyordum agrilardan ama cok sukur kavustum. Bolca dinlenin progesteron vermediler mi ? Rabbim kucaginiza aldirsin

Bugün gittim fobil aspirin verdi pregoston ben istemedim önceki geceliğine bir ay kullandım bittiği gün düşük yaptım fitil olarak korkum var istemedim

Geçmiş olsun bende 5+2 haftalık gebeyim
Benim 4. Diğerleri düştü
Hepsine alttan baktılar bende rahim ters olduğu için karından gorunmuyor ve bana kan sulandirici verdiler kullandığım halde düştü hepsi
Şimdi ne doktora gidicem ne kan iğnesi kullanicam
Sadece folbiol ve coraspin kullanıyorum
Bende de bugün vajina girişinde ağrı oldu afedersiniz ilişkiden sonra dış bölgede ağrı olurya şişmiş gibi öyle hissediyorum inşallah düzelir
Ben araştırdım gebeliğin ilk haftalarında böyle ağrılar olurmuş

Sakın alttan baktirmayin kendinizi oynatmayin Allah ona ruh yarattiysa zaten doğacak inşallah Allah yaratmadiysa biz ne yaparsak yapalım zaten doğmayacak içini ferah tut

Teşekkür ederim dün bende gittim folbiol bebek aspirin verdi çocuk yerleşiyor ondan ağrı dedi geçen senede böyle ağrılarım çöktü korkuyorum hatta progestan yazdı istemedim ondan çok korkuyorum geçen sene iyi gelmedi bu ara aynı hamileligiz sağlıcakla alalım kucağımıza

Bende progestan sevmiyorum akşam yapardım sabaha hafif kanlı şekilde geri gelirdi nefret ettim şimdi kendi akışına bıraktım

Merhaba sizin durumunuz nasıl şimdi ben daha çok ağrı çekiyorum yatıyorum ilk doğum 23 şuan 35 çok ara verdim geçen sene düşük yaptım

Merhaba sizin durumunuz nasıl şimdi ben daha çok ağrı çekiyorum yatıyorum ilk doğum 23 şuan 35 çok ara verdim geçen sene düşük yaptım
6+1 bugün bel ağrısı dışında bir sorunum yok ha birde uyku günde 9 saat uyuyorum hala uykum var
Ve hergun korkuyorum kanama olacak diye

6+1 bugün bel ağrısı dışında bir sorunum yok ha birde uyku günde 9 saat uyuyorum hala uykum var
Ve hergun korkuyorum kanama olacak diye
İnşallah sağlıcakla alırız kucamiza o panik bendede var habire kendimi kontrol ediyorum çok korkutucu endişeli günler haftalar geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…