Ağrılarr

Slda080616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
2
1
1
30
merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim ve 10 saat ayakta durarak çalışıyorum son bir aydır bacaklarımda ve alt bölgemde aşırı ağrı sızlama var özellikle alt bölgemde alaturka tuvalet kullanamıyorum benim gibi bu durumu yaşayan ve çözümünü bulan varsa yazsın lütfen

merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim ve 10 saat ayakta durarak çalışıyorum son bir aydır bacaklarımda ve alt bölgemde aşırı ağrı sızlama var özellikle alt bölgemde alaturka tuvalet kullanamıyorum benim gibi bu durumu yaşayan ve çözümünü bulan varsa yazsın lütfen
Canim dikkat etmen lazim kisa molalar verip ayaklarini yuksekte tutmalisin .Degilse ödem olusur ve isin daha da zorlaşır.

Aslında hamilelerin günde 7,5 saatten fazla çalışması yasak kanunen ama gerçekler öyle olmuyor sanırım maalesef... Çok fazla süre ayakta kalıyorsunuz Allah kolaylık versin.

Back
X