ağrılı hamilelik olur mu?????

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
133
38
Slm kızlar ben pazartesi günü test yaptım 2 kere pozitif çıktı dün de kan verdim hcg 742 çıktı doktor adetim sadece 3 gün geciktiği için hamile olmayabilirsin bikaç hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda da görmediği için tabi. Bi haftadır adet ağrısı çekiyorum doktor buna da adet olacaksındır dedi sizce hamilemiyim nolur cevap verin :-(

benim de hamileliğimde regl günüme yakın başlayan ağrılarım olmuştu, doktorum dinlenmemi söylemişti o zaman."hem rahim genişlemeye çalışıyor, hem de içindeki oluşuma karşı da tepki veriyor. mutlaka dinlen" demişti. aynı adet sancısı gibiydi ağrım ve 4.ay ortalarına kadar sürdü. o süreçte mümkün olduğunca yatıp dinlendim ve oğlumuzu kucağımıza aldık çok şükür. dinlenmenizi tavsiye ederim, çok kişide oluyor bu ağrı, çok kişiden duydum. kiminin kısa sürüyor, kiminin aylarca. inşallah sağlıkla gelsin miniğiniz :)

canim adet agrisi giyse vücut adet olamadigi icin sancisini cekiyosun bede yasa,istim 4 gün filan ama ara ara giyordu hatta hamilelikte ikinci ayim adet günümde yine sanci cekiyorum

hayırlı olsun hamileliğiniz, değeriniz 742 çıkmış ve dr hamile olmayabilirsin demiş yok daha neler duyacağız! Bal gibi hamilesiniz, ultrasonda zaten göremez bir şey en az 5 haftalık hamile olmalısınız ki kese görünsün, 4. haftada görenlerde var o da vajinal ultrasonla olur karından ultrasonla görünmez, değeriniz 1500 in üstüne çıkınca vajinal ultrasonla kese görünür, değeriniz 5000 üstü olunca karından ulrasonla görünür, ağrı çekmenizde çok normal ilk 12 hafta bu ağrılar ara ara olur korkmayın, 5. haftalık olunca başka bir doktora gidin sizi rahatlatacak üzmeyecek bir doktora!

Teşkler ama iyi bi doktoru nerden bulcam

Canım bende 7 haftalık hamileyim arada hala adet sancım oluyor ki test yaptığım hafta adet olacağım hafta yani cok fazla adet sancım vardı bu cok normal

Teşkler ama iyi bi doktoru nerden bulcam

Ben hiç duymamıştım adet ağrısı çeken bugün bayram tatildi dinlendim ama yarın yine iş var inşl geçer ağrılarım :-(

yaşadığınız şehirde araştırın elbette vardır iyi bir dr, hatta bu siteden bakabilirsiniz dr tavsiyelerine, adet sancısı çekmeyen hamile duymadım bende:) iki kere yaşadım gebelik ikisinde de oldu:) rahat olur tadını çıkarın

O dr a kocaman bir çüüüüüüüüüüüüşşşşş !!! değer 742 çıkmış daha ne, çarşamba yada perşembe görürsün keseyi. 4 ay bitene kadar çektim adet sanıcısını. vücut adet dönemlerinde kendini adet olmaya hazırlıyor ama avucunu yalıyo hehehe :)

Sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..

Çok teşkler tavsiyeleriniz için :)

Benim de adet günü hcg 129 çıktı. Üç gündür karnım ağrıyor adet ağrısı gibi tatlı tatlı. Umarım bişey olmaz...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında ilk zamanlar adet ağrısı normalmiş ama benim bu 8. Hafta diyo doktor bu kadar sürmesi düşük tehlikesiymiş. inşl seninki geçer

Aslında ilk zamanlar adet ağrısı normalmiş ama benim bu 8. Hafta diyo doktor bu kadar sürmesi düşük tehlikesiymiş. inşl seninki geçer

Inşallah seninki de geçer. Bebeler bizi bırakmasın.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…