Mrb hanımlar 7 yıllık evliliğim boyunca bir kez olsun tam bir ilişki yaşayamayan kadınlar arasındaydim ne yazık ki...
Yaşadığım şey ilişki esnasında şiddetli acı ve yanma hissiyati hatta, fazla zorlamamla hafif pembemsi kanamam oluyordu.
Açıkçası ben bir vajinusmus hastası olduğumu düşünmüyordum çünkü bir vajinusmusun belirtilerini yaşamıyordum. Fakat gittiğim her dr. Bana vajinusmus olduğumu söylüyor ve kendimi kastigim için bu acıyı yaşadığımı düşünüyorlardi evet kendimi kasiyordum bu doğru çünkü acı hissediyordum ve buna ve eşime hic zevk vermemekle birlikte kaosa dönüşmeye başlamıştı. En sonunda artik instagram da arama kismina vajinusmus yazıp ordaki dr. Lari incelerken Hera Kilinik karşıma çıktı şükürler olsun hayatımın degisecegi bir noktaya adım atmıştım artık.. sayfayı incelerken oradaki hastaların videolarıni ve yazılarıni okuma fırsatım oldu. kendimi buldum oradaki anlatılanlar da..yaşadığım acı ve hissiyatlari meğerse yaşayan bir cok kadın varmış ve benim yaşadığım şey çözülmeyecek birsey değilmiş aslında bunu bilmek beni çok heyecanlandırdı.. ve kliniğe ulaşıp randevumu alıp hemen gittim kapıdan girdikten sonra beni karşılayan guleryuzlu bir ekip vardı. Dr. Burcu akdag ozkok ve terapistim Ezgi ile yapmış olduğumuz muayene sonucu ağrılarımin ve kasilmalarimin gercek olduğunu tescillemis olmakla beraberinde asilmayacak birsey olmadığını öğrenmek beni ve eşimi heyecanlı kilmisti.. teshisim vulvar vestibulit olarak konuldu acımın ağrımın gerçek olduğunu söylediler. Ve küçük bir oparesyon ve beraberinde uygulanan terapi sonucu sıkıntımı aştım. Ekipteki herkese çok teşekkür ediyorum beni büyük bir dertten kurtardınız. Siz de gönül rahatlığıyla bu kliniğe gidebilirsiniz