Ağrım geçmiyor..

Sevmekcokzor

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
256
166
23
29
Slm arkadaşlar. aranızda hemşire veya sağlıkçı varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. bu sabah fazla şiddetli olmamakla birlikte böbrek agrısıyla uyandım. kahvaltıdan sonra agrım şiddetlendi ve kasıklarıma vurmaya basladı. ikindiye kadar böyle devam etti daha sonra o kadar şiddetlendiki yüreyememeye başladım çok korktum bişey oldu diye hemen agrı kesici aldım dinlendim geçti gibi ama suan hafiften tekrar basladı. 2 cocugum var yaşları küçük bakacak kimsede olmadıgı için doktora gidemedim bu agrı neden olabilir acaba üşütmeden falan olabilir mi??

Taş olabilir,iltihap olabilir veya gaz sıkışması dolayı sanci olabilir diye düşünüyorum çok geçmiş olsun ağrısı çok kötüdür bende cekmistim

Böbrek ağrısı olduğunu nerden biliyorsunuz? Benim bildiğim apandisit birden böyle aşırı ağrı yapar.

Slm arkadaşlar. aranızda hemşire veya sağlıkçı varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. bu sabah fazla şiddetli olmamakla birlikte böbrek agrısıyla uyandım. kahvaltıdan sonra agrım şiddetlendi ve kasıklarıma vurmaya basladı. ikindiye kadar böyle devam etti daha sonra o kadar şiddetlendiki yüreyememeye başladım çok korktum bişey oldu diye hemen agrı kesici aldım dinlendim geçti gibi ama suan hafiften tekrar basladı. 2 cocugum var yaşları küçük bakacak kimsede olmadıgı için doktora gidemedim bu agrı neden olabilir acaba üşütmeden falan olabilir mi??
Taş veya kum düşürüyor olabilir misin..

Gaz sıkışması olabilir çok fena o
Lifli çok yediysen
Bol pişirilmemiş sebze meyve yediysen olur
Ben de öyle oluyor
Ama bilemeyiz doktora git

Ayaklarına sıcak su Torbası koy rahatlatıyorsa gaz fakat rahatlatmıyorsa böbrek veya başka bir şey olabilir. En kısa zamanda da doktora gitmeye çalışın.

Back
X