Ağrım var ama adet olamıyorum

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.691
15.594
248
Geçen ayın 1'nde adet oldum.Ayın 4'ü oldu hala tık yok.Kasıklarıma ağrı giriyo ama bi türlü adet olamıyorum.Hamilelik olamaz 3 aydır birliktelik yaşamadım ve adette oldum zaten.Geçenlerde sağ kasığımda bi sancı oluyodu baya bacağımı indirip kaldırırken daha çok acıtacak kadar kuvvetli bi sancı ve tuvalete gidince kahverengi bi akıntı gördüm ama buradaki kahverengi lekelenme oldu tarzı konularda bahsedilen lekelenmelerden değil bildiğimiz akıntı 2 kere geldi sonra bitti hemen.Acaba bunlar bir hastalık belirtisi falan mı? Korkmaya başladım.

3 günlük gecikme gayet normal korkmana gerek yok. Nedeni küçük Bi kist olabilir muayene olmalısın tedbiren kendimden biliyorum

3 günlük gecikme gayet normal korkmana gerek yok. Nedeni küçük Bi kist olabilir muayene olmalısın tedbiren kendimden biliyorum
Ya ben daha önce bu kasık ağrısı için doktora gittim yine sağ tarafımdan.Küçük bir kist çıkmıştı hatta ama normal dediler.Ama geçenlerde baya bir ağrım oldu üstünede bötle gecikme olunca ben baya bir korktum açıkçası.Randevu aldım ama ayın 16'sına bulabildim ancak daha çok var ya.

Adet söktüren masaj var Youtube'ta izleyip deneyin derim. Benim adetim hic duzenli degildir. Gecen ay yine 3 gun gecikmisti. Masaji yaptim hemen sonrasinda söküldü adetim.
Sadece hamile olmadiginizdan emin olmaniz gerekiyor. Şüphesi olanlarin uygulamamasi gerekiyor.

Hamile olduğumu sanmıyorum son ilişki tarihimin üstünden 3 ay geçti ve adet gördüm lekelenme falan değil baya baya kan geldi yani bu süre zarfında.imkansız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…