Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 haftalık hamileyim ağrı ve bulantı için gittim PROGESTAN verdi doktor kullan zarari yok dedi ne için oluyor bu kızlar agr çok yok ara ara oluyor sizce kullanmalimiyim
Vallahi kafam karıştı düşük tehlikem yok çok şükür sadece ağrım oluyor ilk haftalar diye mide bulantım oluyor ne yapabilirim diye gittim direk bu ilacı yazdı bende varmı benle aynı durumda olan diye paylaşım yapmak fikir almak istedim
Vallahi kafam karıştı düşük tehlikem yok çok şükür sadece ağrım oluyor ilk haftalar diye mide bulantım oluyor ne yapabilirim diye gittim direk bu ilacı yazdı bende varmı benle aynı durumda olan diye paylaşım yapmak fikir almak istedim
kesinlikle kullan. ben kullanmadım çok kokutmuşlardı. erken doğum yaptım. Allah korusun kimse yaşasın istemem. alakası var mı bilemem ama doktora güvenmek en iyisi.
özel hastanedeki doktoruma gittim PROGESTANi gerektirecek durum yok ağrıların normal bebek büyüyor kanama lekelenme yok ise içme dedi bulantı için prilam Dr diye bir ilaç verdi o kadar