Ağrım var😣

SMMRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
341
129
33
Hanımlar yaklaşık beş gün önce tetanoz aşısı yaptırdım sağlık ocağında, ilk aşımdı. Dört gün geçmesine rağmen asi yapılan kolum felaket bir biçimde ağrıyor bazen ağrıdan kolumu bile kullanamyorum bu normal bişey mi?

Kiminde çok kiminde az ağrı yapıp geçiyor.
Normal ama korkacak birşey yok. Birkaç güne azalarak biter ağrısı

Hanımlar yaklaşık beş gün önce tetanoz aşısı yaptırdım sağlık ocağında, ilk aşımdı. Dört gün geçmesine rağmen asi yapılan kolum felaket bir biçimde ağrıyor bazen ağrıdan kolumu bile kullanamyorum bu normal bişey mi?
Normal😊 ben bir hafta üstüne yatamadım. Dokunamadim bile😊 hatta hemşireye sağ tarafa yapın dedigimde ağrı olabilir, sağ kolunu aktif kullanıyorsan ağrı seni rahatsız edebilir demişti. Hemşire size soylemedi mi

Kiminde çok kiminde az ağrı yapıp geçiyor.
Normal ama korkacak birşey yok. Birkaç güne azalarak biter ağrısı
Ayy inşallah öyle ölür. İnternetten baktığımda da 10-12 saat ağrı yapar diyordu. Benim ağrım 4 gündür devam edince korktum bir sorun mu var diye.

Normal😊 ben bir hafta üstüne yatamadım. Dokunamadim bile😊 hatta hemşireye sağ tarafa yapın dedigimde ağrı olabilir, sağ kolunu aktif kullanıyorsan ağrı seni rahatsız edebilir demişti. Hemşire size soylemedi mi
Ben sordum üç gün ağrı yapar dedi. Bugün beşinci gün ama zerre miktarı azalma yok

Ayy inşallah öyle ölür. İnternetten baktığımda da 10-12 saat ağrı yapar diyordu. Benim ağrım 4 gündür devam edince korktum bir sorun mu var diye.
Benim ağrım olmamasına rağmen kolumda ağırlık hissetmiştim o his bile 1 hafta sürdü. Özellikle de 3-4. Günler pik yapmıştı sonra azalarak bitti.

Ben sordum üç gün ağrı yapar dedi. Bugün beşinci gün ama zerre miktarı azalma yok
Birkaç güne azalır endişe etme. Herkesin yapısı farklı hassasiyeti farklı. Bana soğuk kompres yapmamı önermişti çok ağrı olursa

Normal ,beni ebe uyarmıştı ama pek yaşamadım . Aşıdan sonra biseyler söylemişti yapayım daha rahat edeyim diye ama ben unuttum onları

Back
X