Ags öğretim ilke ve yöntemleri

Gudetama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
155
92
48
24
İzmir
Merhaba, üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bir senedir pedagojik formasyon alıyorum fakat öğretim ilke ve yöntemleri dersini bir türlü geçemedim, hatta sırf bu yüzden dönemim uzadı dersi de anlayamadığım için çalışasım gelmiyor. Youtube'dan konu anlatım videoları izledim, slaytlara baktım yine de anlamadım 😞
Aranızda kpss ye hazırlanan/önceki yıllarda hazırlanıp atanmış olan ya da bu sene ilk defa yapılacak olan ags'ye girecek biri varsa bana yol gösterebilir mi? 1 hafta sonra bahsettiğim dersten vize sınavım var.

Son düzenleme:
bende size sorayım çünkü araştırıp duruyorum. Pedagojik formasyon almayı düşünüyorum başvurular nasıl yapılıyor bir sürü üniversite var hepsi farklı tarihler yazmış. Belge için yök bişiler yazmış. Nasıl başlamam gerek?

bende size sorayım çünkü araştırıp duruyorum. Pedagojik formasyon almayı düşünüyorum başvurular nasıl yapılıyor bir sürü üniversite var hepsi farklı tarihler yazmış. Belge için yök bişiler yazmış. Nasıl başlamam gerek?
Her üniversitenin sistemi farklı oluyor benim okuduğum üniversite formasyon derslerini alabilmemiz için dilekçe istemişti ama ayrıntılı olarak bilmiyorum

Her üniversitenin sistemi farklı oluyor benim okuduğum üniversite formasyon derslerini alabilmemiz için dilekçe istemişti ama ayrıntılı olarak bilmiyorum
Şimdi araştırıp üniversiteyi aradım. Formasyon kaldırılmış. Artık öğretmenler kpssye girmicekmiş

Back
X