Güncelleme: dün bu dersimin vize sınavına girdim iyi geçti umarım geçerim derstenKaç gün oldu konuyu açalı kimseden ses seda yok
Her üniversitenin sistemi farklı oluyor benim okuduğum üniversite formasyon derslerini alabilmemiz için dilekçe istemişti ama ayrıntılı olarak bilmiyorumbende size sorayım çünkü araştırıp duruyorum. Pedagojik formasyon almayı düşünüyorum başvurular nasıl yapılıyor bir sürü üniversite var hepsi farklı tarihler yazmış. Belge için yök bişiler yazmış. Nasıl başlamam gerek?
Şimdi araştırıp üniversiteyi aradım. Formasyon kaldırılmış. Artık öğretmenler kpssye girmicekmişHer üniversitenin sistemi farklı oluyor benim okuduğum üniversite formasyon derslerini alabilmemiz için dilekçe istemişti ama ayrıntılı olarak bilmiyorum
Birkaç gün önce haberlerde görmüştüm ags diye bir sınav gelmiş yerineŞimdi araştırıp üniversiteyi aradım. Formasyon kaldırılmış. Artık öğretmenler kpssye girmicekmiş
Evet şuan deniyim dedimde benim bölümüm çıkmadı. İnternette ama her bölüm başvurabilir gibi göstermişler.Birkaç gün önce haberlerde görmüştüm ags diye bir sınav gelmiş yerine