• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AGUSTOS 2014 TRANSFERİ YAPİLAN ARKADASLAR HADi GELİNNN...

selin_ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
274
59
73
Almanya
transfer sonrasi beklerken bir birimizden destek alalim neler yasadigimizi anlatalim ne yapmamiz gerekiyor soyleyelim bu yolda birakmayalim beraber ilerleyelim insallah allah hepimizin yardimcisi olsu n.....

yokmu kimse gelecek hadi bu sekilde burdan hamile cikalim bebeklerimizi kucamiza alinca bizdende hatira kalsin

yokmu kimse gelecek hadi bu sekilde burdan hamile cikalim bebeklerimizi kucamiza alinca bizdende hatira kalsin

Benım Temmuz 26 da transferım oldu bugün keseyı gördüm elhamdulıllah.transfer arkası ne yapmak gerekdıgımız çok aklımıza takılıyor hıc yatmadım yemek bulaşık gibi ıslerımı yaptım transfer arkası hemen kalktım 6 saatlık yola çıktım arada bir lekelenmelerım geldı hatta 8. Gün kırmızı sekılde geldı bunlar olabılıyor.senın kaçıncı gunün Rabbım dualarını kabul eder ınsallah

Benım Temmuz 26 da transferım oldu bugün keseyı gördüm elhamdulıllah.transfer arkası ne yapmak gerekdıgımız çok aklımıza takılıyor hıc yatmadım yemek bulaşık gibi ıslerımı yaptım transfer arkası hemen kalktım 6 saatlık yola çıktım arada bir lekelenmelerım geldı hatta 8. Gün kırmızı sekılde geldı bunlar olabılıyor.senın kaçıncı gunün Rabbım dualarını kabul eder ınsallah

cnm benim bugun transferimin 8 . gunu insallah allah razi olsun dun idrar testinde benim ikinci ciygi hafifte olsa belli cnm pazartesi kan testi verecem insallah allah hepimizin yuzunu guldurum tamamina erdirsin yaranbbim

Canim umudihar diye bir arkadasimiz agustos ayina ait sayfa acti isteesen oraya gel herkes orada ... guzel bir grup

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X