Ağustos 2023 tüp Bebek

Sedaa011

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
64
19
8
30
Arkadaşlar merhaba ayın 15 inde transferim gerçekleşti ama kasik ağrım ve göğüslerim çok şişti ve çok ağrıyorlar nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz

Heveslenmek istemiyorum ama çok farklı şeyler yaşıyorum:KK43:

İnan seni çok iyi anlıyorum.
Benimde 7 senedir olmuyor.
Eylülde yaptırıcam. Şimdiden korku heyecan sardı. Olurmu olmazmı.
Stres hiç iyi gelmiyor. Hele sana sende transfer olmuş.
Pozitif düşünelim pozitif olsun.
InsaAllah olacak💜💜💜

İnan seni çok iyi anlıyorum.
Benimde 7 senedir olmuyor.
Eylülde yaptırıcam. Şimdiden korku heyecan sardı. Olurmu olmazmı.
Stres hiç iyi gelmiyor. Hele sana sende transfer olmuş.
Pozitif düşünelim pozitif olsun.
InsaAllah olacak💜💜💜
İnşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏 Allah'ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Arkadaşlar merhaba ayın 15 inde transferim gerçekleşti ama kasik ağrım ve göğüslerim çok şişti ve çok ağrıyorlar nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz
Merhaba benimde ayın 15 inde transferim gerçekleşti bugün bel ve kasık ağrım oldu hatta kasıklarımdan bacaklarıma kadar vurdu neden böyle oldu bilmiyorum umarım bebiş tutunmuştur ☺️🤲🏼

Merhaba benimde ayın 15 inde transferim gerçekleşti bugün bel ve kasık ağrım oldu hatta kasıklarımdan bacaklarıma kadar vurdu neden böyle oldu bilmiyorum umarım bebiş tutunmuştur ☺️🤲🏼
İnşallah canım ya benim 3 gündür kasiklarim ara ara batma oluyor birde göğüslerim hem iki katına çıktı hemde dokunamiyorum🙏🙏🤭

İnşallah canım ya benim 3 gündür kasiklarim ara ara batma oluyor birde göğüslerim hem iki katına çıktı hemde dokunamiyorum🙏🙏🤭
Benim sadece kasık ve bel ağrım var çok yoğun bi şekilde ☺️ Transferin 3. Gününden beri var inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız☺️ Kaçıncu gün embriyosu sizinki ☺️

Kızlar merhaba bilgisi olan varsa soruma cevap alabilirsem cok mutlu olurum ben 22 temmuzda opu oldum daha sonra 4 agustosta regl oldum reglimin 4.Gunu doktorum ginera hapı verdi obu basladim 21gun surucek 27 agustosta en gec reglin gelir dedi sonrada transfer baslicaktik ne yazikki reglim 10 gun once geldi ilaci kullanirken ve normal regl gibide degildi leke seklinde pembemsi kahverengimsi doktorum regl olarak saymadi maalesef tekrar bana ilac ve igne verdi cyclo progynova ve lucrin igne hapima bugun basladim 4 eylulde ignemi alip muayeneye gelmemi soyledi ignemi olcam büyük ihtimalle bu arada hapinda 16.Gunu oluyor cok endiseliyim bir kac yerde lucrin igneden sobra regl gelmedigini okudum lütfen bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatabilirmi igneyi olduktan kac gun sonra regl olurum sizce😑

Back
X