Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mu bilgisi olan yardımcı olabilicekbiriArkadaşlar merhaba ayın 15 inde transferim gerçekleşti ama kasik ağrım ve göğüslerim çok şişti ve çok ağrıyorlar nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz
Belki hamilelik belirtisidir kuzum.Yok mu bilgisi olan yardımcı olabilicekbiri
Heveslenmek istemiyorum ama çok farklı şeyler yaşıyorumBelki hamilelik belirtisidir kuzum.
Heveslenmek istemiyorum ama çok farklı şeyler yaşıyorum![]()
İnşallah rabbim herkese nasip etsin inşallahİnan seni çok iyi anlıyorum.
Benimde 7 senedir olmuyor.
Eylülde yaptırıcam. Şimdiden korku heyecan sardı. Olurmu olmazmı.
Stres hiç iyi gelmiyor. Hele sana sende transfer olmuş.
Pozitif düşünelim pozitif olsun.
InsaAllah olacak![]()
Merhaba benimde ayın 15 inde transferim gerçekleşti bugün bel ve kasık ağrım oldu hatta kasıklarımdan bacaklarıma kadar vurdu neden böyle oldu bilmiyorum umarım bebiş tutunmuşturArkadaşlar merhaba ayın 15 inde transferim gerçekleşti ama kasik ağrım ve göğüslerim çok şişti ve çok ağrıyorlar nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz
İnşallah canım ya benim 3 gündür kasiklarim ara ara batma oluyor birde göğüslerim hem iki katına çıktı hemde dokunamiyorumMerhaba benimde ayın 15 inde transferim gerçekleşti bugün bel ve kasık ağrım oldu hatta kasıklarımdan bacaklarıma kadar vurdu neden böyle oldu bilmiyorum umarım bebiş tutunmuştur![]()
Benim sadece kasık ve bel ağrım var çok yoğun bi şekildeİnşallah canım ya benim 3 gündür kasiklarim ara ara batma oluyor birde göğüslerim hem iki katına çıktı hemde dokunamiyorum![]()
İnşallahBenim sadece kasık ve bel ağrım var çok yoğun bi şekildeTransferin 3. Gününden beri var inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız
Kaçıncu gün embriyosu sizinki
![]()
Benimde 5. Günİnşallah5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün
İstanbul Bahçeci Fulya tüp bebek merkezindeBen Kıbrıs'a gittim transferim orada gerçekleşti siz nerede oldunuz![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımİstanbul Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde![]()
AminHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım![]()