Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 15inde iğne oldum bugün unuttum 4saat sıvı almamayı şu ictigimi sonra hatrladimBen 16 sında vuruldum yanlız hanımlar birşey soracağım az önce gebelik testi yaptım silikte olsa hiçbir şekilde hiçbirşey çıkmadı kontrol çizgisi hariç ilacın etkisi kalmamış mı demek oluyor bu onu merak etmiştim ama
Canim sen de durum ne?Ben varım benimde ovitrelle iğne vurulalı 4.günüm 11 ağustosta vurulmuştum![]()
İlk denemeniz mi? Hayırlı olsun bu arada Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu arada sıvı alımıyla alakalı kısmı anlamadım öyle bir bilgim yok açıklar mısın canım merak ettim onu bakBen 15inde iğne oldum bugün unuttum 4saat sıvı almamayı şu ictigimi sonra hatrladimama çizgi çıktı silikte olsa.yani içmesem daha koyu çıkacaktı.bana doktor 13.gun test yap dedi bence sen de sıvı alimina dikkat etmemişsindir
Tesekkurler evet ilk. Gebelik testi ya sabah yapılacak gece su içilmiyor diye dusunldugunden ya da 4 5 saat su içmeden yapılacak yoksa çıkacak sonuç yanlış olabilir .İlk denemeniz mi? Hayırlı olsun bu arada Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu arada sıvı alımıyla alakalı kısmı anlamadım öyle bir bilgim yok açıklar mısın canım merak ettim onu bak![]()
Hee doğru kandaki hormonu seyreltmiş oluyoruzTesekkurler evet ilk. Gebelik testi ya sabah yapılacak gece su içilmiyor diye dusunldugunden ya da 4 5 saat su içmeden yapılacak yoksa çıkacak sonuç yanlış olabilir .
Durumunuz ne oldu? Bende bu ay letu kullanmıştım yumurtam yeterli gelişmeyince 3 gün merional iğne ve dünde çatlatma iğnesi yaptım. Gerçi bu benim 4.kez ilaç kullanışım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğimBugun 11.gunum 18 19mm iki adet yumurtam varmış pazar sabah 10 da ovitrelle iğne olucam benim gibi olanlar varsa birlikte bekleyelim mi arkadaşlar?=)
Ay ben görmemişim sizin tuttu sanırım hayırlısı olsunBen 15inde iğne oldum bugün unuttum 4saat sıvı almamayı şu ictigimi sonra hatrladimama çizgi çıktı silikte olsa.yani içmesem daha koyu çıkacaktı.bana doktor 13.gun test yap dedi bence sen de sıvı alimina dikkat etmemişsindir
Hayir tutmadı daha 10.gunum sayılmıyor iğne etkisiymissAy ben görmemişim sizin tuttu sanırım hayırlısı olsunBi sorununuz var mıydı ne kadar zamandır deniyordunuz
10.gunumdeyim en az 3 gün sonraki testim geçerli sayiliyormus bekliyorumDurumunuz ne oldu? Bende bu ay letu kullanmıştım yumurtam yeterli gelişmeyince 3 gün merional iğne ve dünde çatlatma iğnesi yaptım. Gerçi bu benim 4.kez ilaç kullanışım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğim
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun o zaman10.gunumdeyim en az 3 gün sonraki testim geçerli sayiliyormus bekliyorum
2 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum bende birinde 15 ve 22 mm birinde 18 mm yumurtam oldu ama gebelik elde edemedik bu ayda femara ve çatlatma oldum 4.günüm bakalım nasıl sonuç alıcamBugun 11.gunum 18 19mm iki adet yumurtam varmış pazar sabah 10 da ovitrelle iğne olucam benim gibi olanlar varsa birlikte bekleyelim mi arkadaşlar?=)
Canım gebelik varsa kova ile su bile içsende gebelik varsa çıkar öyle su içmeyin vs boş. Ha şöyleki sabah idrarında normalde çıkacağından koyu çıkıyor oda saatlerce beklemiş idrara hcg geçiyor epey. Kanda hcg olduktan sonra ister su iç ister içme çıkar.İlk denemeniz mi? Hayırlı olsun bu arada Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu arada sıvı alımıyla alakalı kısmı anlamadım öyle bir bilgim yok açıklar mısın canım merak ettim onu bak![]()
Doğru da o diğer mantıkta doğru genelde kan almaya sabah aç falan istiyorlar ediyorlar ya öyle birşeyde okumuştum ama tabi ileriki vakitlerde zaten çıkıyor her türlü hormon sürekli arttığı için bakalım benim 30 u 14.günüm ama doktor 1 inde çağırdı kan vermek içinCanım gebelik varsa kova ile su bile içsende gebelik varsa çıkar öyle su içmeyin vs boş. Ha şöyleki sabah idrarında normalde çıkacağından koyu çıkıyor oda saatlerce beklemiş idrara hcg geçiyor epey. Kanda hcg olduktan sonra ister su iç ister içme çıkar.
Kim dedi bunları anlamıyorumDoğru da o diğer mantıkta doğru genelde kan almaya sabah aç falan istiyorlar ediyorlar ya öyle birşeyde okumuştum ama tabi ileriki vakitlerde zaten çıkıyor her türlü hormon sürekli arttığı için bakalım benim 30 u 14.günüm ama doktor 1 inde çağırdı kan vermek için![]()
Evet tertemiz olan 1.6 hcg de gitti iyi çok şükür sen nasilsinHali Nasılsın canım yaptın mı bugün test