Ağustos ayında 211 lira doğalgaz faturası????

sevimlipasta

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
13
4
18
İstanbul
Kızlar inanın şok oldum görünce..Yahu ağustosun ortasındayız nasıl mümkün olabilir bu?Kalorifer yanmıyor zaten bi tek su ayarı açık ama o hep açık acaba bundan dolayı mı diyorum ama anneannemin evinde de aynı ve 70 lira falan ödüyorlar diye biliyorum.211 liralık doğalgaz nasıl mümkün olabilir?

Bizde de su hep açık ama 15₺ falan geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ödenmemiş fatura kalmış olabilirmi gerçi doğalgazda hemen ihbar gelir ama bizede otuz altı geldide bu ay ne diye bu kadar çok geldi diye sorduk ama sizinki sıkıntı bir durum. Sorgulamak lazım fatura üzerinde belki yazar birşeyler.

211 Lira yazısını görünce şöyle bi 'Kaaaaç????' diye bağırdım.211 liralık ne yaptım kalorifer mi yaktım yaksam bu kadar mı gelir şaşırdım kaldım

kışın bu kadar geliyor mu yahu :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni abonelik actirdiysaniz actirma bedrli 430 lira olmadi lazim. Ben actirirken taksinlendirdim uce boldurdum faturaya yansiyor. Boyle bir durum olabilir mi?

Önceden kalma borç olabilir, arkadaşın dediği gibi 1-2 ay önce açtırdıysanız üzerine alma bedeli faturaya yansıyor olabilir.
Veya kombiniz arızalı olabilir.
Veya bir yerde iğne ipliği kadar bile bir sızıntı varsa kombi sürekli onu ıstıyor olabilir.
Kombi balkondaysa fark etmezsiniz bir gaz kaçağı olabilir az bile olsa.
Faturanın ayrıntısında ne yazıyor, kullandığınız metreküp kaçmış?

Bende de sicak su surekli acik ama bir kac aydir 8 9 tl civari geliyor. Bence bir arastirin derim. Cunku yanlis sayac okuma olayi cok oluyor.

Yeni abone falan degilsiniz dimi? 400 tl gibi abonelik ucreti var, onun taksiti falan degil?

.

Bizde su ocak falan hep kullaniliyor ki biz sabah uyanir banyo yapar aksam yatarkende banyo yapariz esim ve ben her gun 4 sefer banyo yapilmis olur arada elimzi falan yikarken de acilir hep aktiftir yani ama gelen dogalgaz faturasi bu mevsimde 40 i gecmez

Yeni abone degilseniz sayaciniz yanlış okunmustur. Aynisi basima geldi 21 liralik faturam 1numara yanlis okunmayla 246 lira olarak fatura kesilmisti , hemen fark edip duzelttirdim. Sizde kontrol edin sayacinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…