Ağustos ayında hamileliğini öğrenenler..

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Arkadaşlar Allah'ın izniyle yaklaşık 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim.Aynı durumu yaşayanlar burdan birbirimizle yediğimizi,içtiğimizi,düşüncelerimizi paylaşalım mı?Ne dersiniz??

Arkadaşlar Allah'ın izniyle yaklaşık 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim.Aynı durumu yaşayanlar burdan birbirimizle yediğimizi,içtiğimizi,düşüncelerimizi paylaşalım mı?Ne dersiniz??
hayırlı olsun canım peki belirtilerin varmydı :KK46:

[QUOTE="elf21, post: 36558883, membehayırlı olsun canım peki belirtilerin varmydı :KK46:[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım,belirti yoktu,sadece sata bir hafta kala açık pembe bir leke gördüm.

merhaba arkadaşlar ben de cumartesi günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim:nazar:. Yalnız ultrasonda görünmedi miniğim bu cumartesi görünür dedi doktorum. Folidoce verdi onu kullanıyorum:nazar::nazar::nazar:

bende geçen hafta ögrendim hamile oldugumu.son adet tarihime göre 5+4 haftalik hamileyin.sizce doktora gitsem kese gözükürmü?

Merhaba hanımlar ben de 8 ağustosta değerim daha 10.81 ken öğrendim şimdi 7+2 hamileyim

bende geçen hafta ögrendim hamile oldugumu.son adet tarihime göre 5+4 haftalik hamileyin.sizce doktora gitsem kese gözükürmü?

bende görüğnmedi 6. hafta da görünür dedi cumartesi görünecek inşallah :):KK46::nazar:

Bende ağustos ayında öğrendim hanile olduğumu. Şimdi 10 haftalık hamileyim. Allah hepimizin bebeğini sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin

Back
X