Ağustos ayında hamileliğini öğrenenler..

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Arkadaşlar Allah'ın izniyle yaklaşık 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim.Aynı durumu yaşayanlar burdan birbirimizle yediğimizi,içtiğimizi,düşüncelerimizi paylaşalım mı?Ne dersiniz??

Arkadaşlar Allah'ın izniyle yaklaşık 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim.Aynı durumu yaşayanlar burdan birbirimizle yediğimizi,içtiğimizi,düşüncelerimizi paylaşalım mı?Ne dersiniz??
hayırlı olsun canım peki belirtilerin varmydı

[QUOTE="elf21, post: 36558883, membehayırlı olsun canım peki belirtilerin varmydı [/QUOTE]
Teşekkür ederim canım,belirti yoktu,sadece sata bir hafta kala açık pembe bir leke gördüm.

merhaba arkadaşlar ben de cumartesi günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Yalnız ultrasonda görünmedi miniğim bu cumartesi görünür dedi doktorum. Folidoce verdi onu kullanıyorum

bende geçen hafta ögrendim hamile oldugumu.son adet tarihime göre 5+4 haftalik hamileyin.sizce doktora gitsem kese gözükürmü?

Merhaba hanımlar ben de 8 ağustosta değerim daha 10.81 ken öğrendim şimdi 7+2 hamileyim

bende geçen hafta ögrendim hamile oldugumu.son adet tarihime göre 5+4 haftalik hamileyin.sizce doktora gitsem kese gözükürmü?

bende görüğnmedi 6. hafta da görünür dedi cumartesi görünecek inşallah :)

Bende ağustos ayında öğrendim hanile olduğumu. Şimdi 10 haftalık hamileyim. Allah hepimizin bebeğini sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…