Klüpte bakiyorum topik açanlar çok geçmeden hamile kalmış bu yaptığım totem değil tamamen kimseyle paylasamadigim şeyleri sizlerle paylaşmak uzun zamandır hamile kalamayan biri olarak her ay topik topik dolastim ama hepsinde sonuç kocaman bir NEGATİF Allah isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı evlat versin inşallah dertlesmek isteyenler buyursun topigimiz herkese açıkkonuşarak da olsa rahatlıyor çünkü insan bu süreç gerçekten insanı psikolojik olarak yoran çok zor bir süreç ben iki yıldır yıpranan biri olarak hala umutla devam ediyorum
Sağol canım güzel duan için amin insallahCanım rabbim en kısa zamanda bebeğini sana nasip etsin hayırlısıyla. Umudunu yitirme.
Bu konularda hiç bilgim yok ama kurtajdan sonra adet lerde düzensizlik olduğunu çok duydum ama doktora görünmekte fayda var tabiHanımlar size bişey soracam 4 ay önce kürtaj oldum ben 4 aydır hep günümde adet oldum ama bu ay adet olmadım 1 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı acaba neden adet olmadım ki yada hamileyim geç döllenmemiki beklesemmi yoksa beklemeden doktoramı gitsem
Klüpte bakiyorum topik açanlar çok geçmeden hamile kalmış bu yaptığım totem değil tamamen kimseyle paylasamadigim şeyleri sizlerle paylaşmak uzun zamandır hamile kalamayan biri olarak her ay topik topik dolastim ama hepsinde sonuç kocaman bir NEGATİF Allah isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı evlat versin inşallah dertlesmek isteyenler buyursun topigimiz herkese açıkkonuşarak da olsa rahatlıyor çünkü insan bu süreç gerçekten insanı psikolojik olarak yoran çok zor bir süreç ben iki yıldır yıpranan biri olarak hala umutla devam ediyorum
Sen de hoşgeldin canım açıkçası bu ay hiç umudum yok çünkü eşimle ayrı yerlerdeydik aralık ayına artık bat belirlemem gerekiyor yani daha çok ama bu ayın 25 inde gelecek kırmızılarHoşgeldin canım, topiğin hayırlı olsun. BAT tarihini beklemek çok zor geliyor canım, günler geçmek bilmiyor bir türlü. Gebelik testleri ve kan testleri yapıp yapıp negatifi görmek insanın psikolojisi bozuyor.
Ben yeni evli olduğum için Ekimden beri bekliyorum canım, senin kadar tecrübeli olamam ama bu durumun verdiği o sıkıntılı hisleri 1 ay önce bende tatmaya başladım.
BAT'ın ne zaman canım? Senle beraber beklemek isterim :)
Senin ne zaman batHoşgeldin canım, topiğin hayırlı olsun. BAT tarihini beklemek çok zor geliyor canım, günler geçmek bilmiyor bir türlü. Gebelik testleri ve kan testleri yapıp yapıp negatifi görmek insanın psikolojisi bozuyor.
Ben yeni evli olduğum için Ekimden beri bekliyorum canım, senin kadar tecrübeli olamam ama bu durumun verdiği o sıkıntılı hisleri 1 ay önce bende tatmaya başladım.
BAT'ın ne zaman canım? Senle beraber beklemek isterim :)
Sen de hoşgeldin canım açıkçası bu ay hiç umudum yok çünkü eşimle ayrı yerlerdeydik aralık ayına artık bat belirlemem gerekiyor yani daha çok ama bu ayın 25 inde gelecek kırmızılarsen daha yeni baslamissin inşallah çok uzun sürmez beklentin benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?