Agustos,eylul,ekim,kasim,aralik dedik olmadi en yakin zamanda insallah...

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Klüpte bakiyorum topik açanlar çok geçmeden hamile kalmış bu yaptığım totem değil tamamen kimseyle paylasamadigim şeyleri sizlerle paylaşmak uzun zamandır hamile kalamayan biri olarak her ay topik topik dolastim ama hepsinde sonuç kocaman bir NEGATİF Allah isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı evlat versin inşallah dertlesmek isteyenler buyursun topigimiz herkese açık:-) konuşarak da olsa rahatlıyor çünkü insan :-) bu süreç gerçekten insanı psikolojik olarak yoran çok zor bir süreç ben iki yıldır yıpranan biri olarak hala umutla devam ediyorum :-)

Klüpte bakiyorum topik açanlar çok geçmeden hamile kalmış bu yaptığım totem değil tamamen kimseyle paylasamadigim şeyleri sizlerle paylaşmak uzun zamandır hamile kalamayan biri olarak her ay topik topik dolastim ama hepsinde sonuç kocaman bir NEGATİF Allah isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı evlat versin inşallah dertlesmek isteyenler buyursun topigimiz herkese açık:-) konuşarak da olsa rahatlıyor çünkü insan :-) bu süreç gerçekten insanı psikolojik olarak yoran çok zor bir süreç ben iki yıldır yıpranan biri olarak hala umutla devam ediyorum :-)

Canım rabbim en kısa zamanda bebeğini sana nasip etsin hayırlısıyla. Umudunu yitirme.

Hanımlar size bişey soracam 4 ay önce kürtaj oldum ben 4 aydır hep günümde adet oldum ama bu ay adet olmadım 1 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı acaba neden adet olmadım ki yada hamileyim geç döllenmemiki beklesemmi yoksa beklemeden doktoramı gitsem

Hanımlar size bişey soracam 4 ay önce kürtaj oldum ben 4 aydır hep günümde adet oldum ama bu ay adet olmadım 1 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı acaba neden adet olmadım ki yada hamileyim geç döllenmemiki beklesemmi yoksa beklemeden doktoramı gitsem
Bu konularda hiç bilgim yok ama kurtajdan sonra adet lerde düzensizlik olduğunu çok duydum ama doktora görünmekte fayda var tabi

Hoşgeldin canım, topiğin hayırlı olsun. BAT tarihini beklemek çok zor geliyor canım, günler geçmek bilmiyor bir türlü. Gebelik testleri ve kan testleri yapıp yapıp negatifi görmek insanın psikolojisi bozuyor.

Ben yeni evli olduğum için Ekimden beri bekliyorum canım, senin kadar tecrübeli olamam ama bu durumun verdiği o sıkıntılı hisleri 1 ay önce bende tatmaya başladım.

BAT'ın ne zaman canım? Senle beraber beklemek isterim :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım, topiğin hayırlı olsun. BAT tarihini beklemek çok zor geliyor canım, günler geçmek bilmiyor bir türlü. Gebelik testleri ve kan testleri yapıp yapıp negatifi görmek insanın psikolojisi bozuyor.

Ben yeni evli olduğum için Ekimden beri bekliyorum canım, senin kadar tecrübeli olamam ama bu durumun verdiği o sıkıntılı hisleri 1 ay önce bende tatmaya başladım.

Sen de hoşgeldin canım açıkçası bu ay hiç umudum yok çünkü eşimle ayrı yerlerdeydik aralık ayına artık bat belirlemem gerekiyor yani daha çok ama bu ayın 25 inde gelecek kırmızılar:-) sen daha yeni baslamissin inşallah çok uzun sürmez beklentin benim gibi:(

Senin ne zaman bat:-)

Sen de hoşgeldin canım açıkçası bu ay hiç umudum yok çünkü eşimle ayrı yerlerdeydik aralık ayına artık bat belirlemem gerekiyor yani daha çok ama bu ayın 25 inde gelecek kırmızılar:-) sen daha yeni baslamissin inşallah çok uzun sürmez beklentin benim gibi:KK43:

Hoşbulduk canım. Aralık ayında değerlendirirsiniz inşaAllah, ama umûdu yitirmemek gerek :) Ayda 1 kez olan birliktelikten bile hamile kalanlar var ihtimal düşük olsa bile. Bende şu an o ihtimâli bekliyorum :))

Biz aslında Şubat ayından sonra çalışmalara başlama karârı aldık ama ayda 1 kez tam âdetten sonraki gün korunmuyoruz 2 aydır :)) Geçen ay tutmadı, bu ay erkenden yumurtladım, bir kaç gün erken yumurtlamış oldum yani Allah kerîm.

Benim BAT 3 Aralık canim. Dongüm 28-29 gün, 6 gün süruyor âdetim normalde ama 2 aydır 5 güne düştü korunmadığım için herhalde :) Allah anne olmak isteyen hiç bir kadını annelik hissinden mahrum bırakmasın.

Amiin amin canım inşallah adet günüm benim de azaldı nedense:-) hormonlarima baktirdim tsh hormonu biraz yüksek ama alakası yok dedi doktor bünye çok çabuk değişiyor:-)

Back
X