Merhaba çatladığını nasıl anlıyorsunuzYumurtam çatladı inşallah tutar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çatladığını nasıl anlıyorsunuzYumurtam çatladı inşallah tutar![]()
Ovülasyon testi yapıyorum pikten sonra silikleşince çatlamış oluyorMerhaba çatladığını nasıl anlıyorsunuz
testlerin fotolarını atar mısınızOvülasyon testi yapıyorum pikten sonra silikleşince çatlamış oluyor
Amin canım inşallah değerlendirebilirsin sonuçta spermler 3-5 gün canlı kalıyor deniliyor ya bende hala silik çizgi çıkıyor bakalım beklemedeyimCanım çok geçmiş olsun, toparlanacağız güçlenip yeniden başlayacağız her şey çok güzel olacak inanıyorum ben![]()
testlerin fotolarını atar mısınız
Hepsini çekemedim elimde 6 tane kalmıştı onlarda pik gördümtestlerin fotolarını atar mısınız
Merhaba canım bat 6 eylülse bugün piktir büyük ihtimalle dün değerlendirmişsin zaten inşallah güzel haber alırsınMerhaba kızlar. Benim de bat 6 Eylül. 14-19-22 günlerini değerlendirebildim. Umarım doğru tarihlerdir. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıp başlayacağım.
Az kalmış pik olmasına akşam yada yarın olur muhtemelenKızlar ne dersiniz olmuş mu daha var mı? Erken mi yaptım akşamda belki yaparım bi tame
Zaten sabah erken saatte yapmıştım akşam bi daha yapıdan. Dünü değerlendirdim. Bugünü ve yarınıda değerlendirince olur değil mi?Az kalmış pik olmasına akşam yada yarın olur muhtemelen
Az kalmış pik olmasına akşam yada yarın olur muhtemelen
İki çizgi hiç aynı renk olmamış anladığım kadarıyla acaba idrarınızı tutmadan, çok su içtikten sonra veya farklı saatlerde mi yaptınız?Eki Görüntüle 3634827 Bugünde böyle çoktı çatladı sanırım artık
Aslında 2 saat sıvı almadım saat 11de yaptım ama akşam tekrarlayacağım. Dediğiniz gibi bile olsa bu kadar seyrek çıkması normal mi? Yoksa yumurtlamadım mı acabaİki çizgi hiç aynı renk olmamış anladığım kadarıyla acaba idrarınızı tutmadan, çok su içtikten sonra veya farklı saatlerde mi yaptınız?
Kaç damla damlattınız laboquick için 2 damla yetiyor fazla olunca da sıkıntı oluyor, sadece bazen idrar çok yoğunsa ıslanmazsa 3 damla olması gerekiyorAslında 2 saat sıvı almadım saat 11de yaptım ama akşam tekrarlayacağım. Dediğiniz gibi bile olsa bu kadar seyrek çıkması normal mi? Yoksa yumurtlamadım mı acaba
2 damlatıyorum hep, ben en iyisi testi yapmaya devam edeyim eğer hala silikse demek ki çatlamıştır. bazı yerlerde bu markanın kopkoyu çıkarmadığını da okumuştum belki de o gördüklerim piktiKaç damla damlattınız laboquick için 2 damla yetiyor fazla olunca da sıkıntı oluyor, sadece bazen idrar çok yoğunsa ıslanmazsa 3 damla olması gerekiyor
Belki de kişiden kişiye değişiyor olabilir hormon seviyesi, en mantıklısı devam etmek umarım pik olmuştur.2 damlatıyorum hep, ben en iyisi testi yapmaya devam edeyim eğer hala silikse demek ki çatlamıştır. bazı yerlerde bu markanın kopkoyu çıkarmadığını da okumuştum belki de o gördüklerim pikti