Ağustos/Eylül2025 Gebelik planlayanlar 💖👼

Canım çok geçmiş olsun, toparlanacağız güçlenip yeniden başlayacağız her şey çok güzel olacak inanıyorum ben 🙏
Amin canım inşallah değerlendirebilirsin sonuçta spermler 3-5 gün canlı kalıyor deniliyor ya bende hala silik çizgi çıkıyor bakalım beklemedeyim ❤️

Merhaba kızlar. Benim de bat 6 Eylül. 14-19-22 günlerini değerlendirebildim. Umarım doğru tarihlerdir. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıp başlayacağım.
Merhaba canım bat 6 eylülse bugün piktir büyük ihtimalle dün değerlendirmişsin zaten inşallah güzel haber alırsın 🍀🌸

Kızlar ne dersiniz olmuş mu daha var mı? Erken mi yaptım akşamda belki yaparım bi tame

Eklentiler

• IMG_8337.webp
    IMG_8337.webp
    109,3 KB · Görüntüleme: 16
İki çizgi hiç aynı renk olmamış anladığım kadarıyla acaba idrarınızı tutmadan, çok su içtikten sonra veya farklı saatlerde mi yaptınız?
Aslında 2 saat sıvı almadım saat 11de yaptım ama akşam tekrarlayacağım. Dediğiniz gibi bile olsa bu kadar seyrek çıkması normal mi? Yoksa yumurtlamadım mı acaba

Aslında 2 saat sıvı almadım saat 11de yaptım ama akşam tekrarlayacağım. Dediğiniz gibi bile olsa bu kadar seyrek çıkması normal mi? Yoksa yumurtlamadım mı acaba
Kaç damla damlattınız laboquick için 2 damla yetiyor fazla olunca da sıkıntı oluyor, sadece bazen idrar çok yoğunsa ıslanmazsa 3 damla olması gerekiyor

Kaç damla damlattınız laboquick için 2 damla yetiyor fazla olunca da sıkıntı oluyor, sadece bazen idrar çok yoğunsa ıslanmazsa 3 damla olması gerekiyor
2 damlatıyorum hep, ben en iyisi testi yapmaya devam edeyim eğer hala silikse demek ki çatlamıştır. bazı yerlerde bu markanın kopkoyu çıkarmadığını da okumuştum belki de o gördüklerim pikti

2 damlatıyorum hep, ben en iyisi testi yapmaya devam edeyim eğer hala silikse demek ki çatlamıştır. bazı yerlerde bu markanın kopkoyu çıkarmadığını da okumuştum belki de o gördüklerim pikti
Belki de kişiden kişiye değişiyor olabilir hormon seviyesi, en mantıklısı devam etmek umarım pik olmuştur.

Kızlar ben de bir soru sorayım, dün piki gördüm bugün de yapıcam silik görürüm büyük ihtimalle. Sizce silik görsem bile bata kadar devam etmeli miyim teste yoksa yeterli mi?

Back
X