Ağustoss transfer hazırlığı

Ben 15 haziranda regl olmuştum, 29 Haziranda ise Opu. Çok fazla yumurta toplandığı için taze transfer önermediler. Araya bir regl girsin dedi doktor. Embriyolar donduruldu.
Sonrasında 11 temmuzda regl oldum ve anca 31 temmuzda yumurta istenilen boyuta geldi. Akşamında yumurta çatlatma iğnesi olduktan 1 hafta sonra yani 7 ağustosa transfer planlandı. Yumurta çatladıktan 3 veya 5 gün sonra planlanıyo genelde transfer. Kaçıncı gün embriyosu ise ona göre.
Son reglimden bu yana sayarsak 27. gün transfer günü. Ama Opu sonrası kaymalar yaşanıyor. En iyisi yumurta çatlama gününe göre hesap etmek
Benimde 20 Ağustos transfer inşallah, 3 Ağustos regl günüm, sürecimiz pozitif olmuştur inşallah🥰 bende hazirandan beri uğraşıyorum histeroskopi oldum

Benimde 20 Ağustos transfer inşallah, 3 Ağustos regl günüm, sürecimiz pozitif olmuştur inşallah🥰 bende hazirandan beri uğraşıyorum histeroskopi oldum

Benim rahmime hiç bakılmadı, geçen doktor hamile kalmazsan transfer sonrası biyopsi yaptır dedi. Rahim duvarı Estrofem kullanmadan 11mm’e ulaşmış. Şüphelendi biraz. Ben de keşke öncesinde rahmim kontrol edilseydi diyorum.
İnşallah pozitifi görür ve bu konuları arkamızda bırakırız 😇

Benim rahmime hiç bakılmadı, geçen doktor hamile kalmazsan transfer sonrası biyopsi yaptır dedi. Rahim duvarı Estrofem kullanmadan 11mm’e ulaşmış. Şüphelendi biraz. Ben de keşke öncesinde rahmim kontrol edilseydi diyorum.
İnşallah pozitifi görür ve bu konuları arkamızda bırakırız 😇
Aynen bakılması lazım aslında, daha önce rahim filmi çekildi mi sizin? bende taze transfer olacaktım rahimde polip gördü sonra iptal etti, transferden sonra düşük olabilir biz işimizi garantiye alalım dedi bizde uygun gördük ameliyatı olduk şükür. Neyse her şey de vaedır bi hayır diyelim en kısa zamanda pozitifi görelimmm🥰🌸

Kızlar salı günü transferim var sizler ne yaptınız

Back
X