Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba taze transfer olucaksın galiba inşallah sımsıkı tutunur bebişin nedir durum bende transfer hazırlığındayımDün 9 yumurtam toplandı. 4 ü döllenmiş pazartesi yada çarşamba emriyonun gelişimine göre transfer olacağım. Ya sizz![]()
Merhaba taze transfer olucaksın galiba inşallah sımsıkı tutunur bebişin nedir durum bende transfer hazırlığındayım
Çok teşekkür ederim hepinizin ki tutar inşallahMerhaba taze transfer olucaksın galiba inşallah sımsıkı tutunur bebişin nedir durum bende transfer hazırlığındayım
Benimkide 5inde çok heyecanlıyımm7 Ağustos dondurulmuş embriyo transferiinşallah olumlu sonuçlar alırız
![]()
Ben 3 ay rahim dinlendirdim şimdi emstrofem kullanıyorum perşembe günü doktora gidicem bi sorun çıkmazsa perşembe belli olcak transfer tarihimÇok teşekkür ederim hepinizin ki tutar inşallahbugün aradım 5. Gün transfer olacakmış. Çarşamba transfer günüm. İnşallah 5. Güne kadar dayanır bebişler
sizin kaçıncı gününüz
Çok heyecanlı haber verirsinBen 3 ay rahim dinlendirdim şimdi emstrofem kullanıyorum perşembe günü doktora gidicem bi sorun çıkmazsa perşembe belli olcak transfer tarihim![]()
Hemde nasıll günler geçmek bilmiyorrÇok heyecanlı haber verirsin![]()
Bn tetra prednol estrofem progestan duphaston kullanmıştımTransfer öncesindeki haftada neler kullanmanızı önerdi doktorunuz? Ben fitil progesteron kullanıyorum sadece
Tetradox antibiyotik, progestoron fitil, duphaston. Yumurta toplamada biraz kanamam oldu antibiyotiği o sebeple vermiş olabilirlerTransfer öncesindeki haftada neler kullanmanızı önerdi doktorunuz? Ben fitil progesteron kullanıyorum sadece
bende 7 ağustos da transfer oldum hayırlısı olsun sizin içinde :)7 Ağustos dondurulmuş embriyo transferiinşallah olumlu sonuçlar alırız
![]()
bende 7 ağustos da transfer oldum hayırlısı olsun sizin içinde :)
Bitanem benimde yok ki sadece arada giren nadirde olsa sızlama gibi o kadarSağlıkla müjdeli haberleri alalım
Benim bu arada bugün hiç bi belirtim yoktu![]()
Bitanem benimde yok ki sadece arada giren nadirde olsa sızlama gibi o kadar
Merhaba bende 7 sinde transfer oldum7 Ağustos dondurulmuş embriyo transferiinşallah olumlu sonuçlar alırız
![]()
Bende göğüs bile yok sol tarafta bişeyler var o kadarEn zoru transfer sonrası beklemekmiş
Tüm gün bi şey hissetmemiştim. Şimdi kasıkta hafif çekme gibi bi şey var, memelerimde de dolgunluk var sanki. Belirti arıyorum habire :)
Aaa doktorum 19 unda yap dedi bende 7 sinde transfer oldum demek ki 17 İ de yeterli olabiliyorMerhaba bende 7 sinde transfer oldum17 sinde kan vericem
Merhaba bende 7 sinde transfer oldum17 sinde kan vericem