Agustosun ilk haftası transfer olcaklar buraya🐣

Denizgirl

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
18
Dün 9 yumurtam toplandı. 4 ü döllenmiş pazartesi yada çarşamba emriyonun gelişimine göre transfer olacağım. Ya sizz🫶

Dün 9 yumurtam toplandı. 4 ü döllenmiş pazartesi yada çarşamba emriyonun gelişimine göre transfer olacağım. Ya sizz🫶
Merhaba taze transfer olucaksın galiba inşallah sımsıkı tutunur bebişin nedir durum bende transfer hazırlığındayım

Merhaba taze transfer olucaksın galiba inşallah sımsıkı tutunur bebişin nedir durum bende transfer hazırlığındayım
Çok teşekkür ederim hepinizin ki tutar inşallah 🤲💕 bugün aradım 5. Gün transfer olacakmış. Çarşamba transfer günüm. İnşallah 5. Güne kadar dayanır bebişler 🥹 sizin kaçıncı gününüz

Çok teşekkür ederim hepinizin ki tutar inşallah 🤲💕 bugün aradım 5. Gün transfer olacakmış. Çarşamba transfer günüm. İnşallah 5. Güne kadar dayanır bebişler 🥹 sizin kaçıncı gününüz
Ben 3 ay rahim dinlendirdim şimdi emstrofem kullanıyorum perşembe günü doktora gidicem bi sorun çıkmazsa perşembe belli olcak transfer tarihim🫶🏻

Transfer öncesindeki haftada neler kullanmanızı önerdi doktorunuz? Ben fitil progesteron kullanıyorum sadece

Bitanem benimde yok ki sadece arada giren nadirde olsa sızlama gibi o kadar

En zoru transfer sonrası beklemekmiş 😳
Tüm gün bi şey hissetmemiştim. Şimdi kasıkta hafif çekme gibi bi şey var, memelerimde de dolgunluk var sanki. Belirti arıyorum habire :)

En zoru transfer sonrası beklemekmiş 😳
Tüm gün bi şey hissetmemiştim. Şimdi kasıkta hafif çekme gibi bi şey var, memelerimde de dolgunluk var sanki. Belirti arıyorum habire :)
Bende göğüs bile yok sol tarafta bişeyler var o kadar 😔

Sizin kaçıncı gün embriyosu benim 5 gün iki tane koydular hiç belirti yok bende :(

Back
X