• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzım kokuyomuş :(

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar selam.

Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım ki :( yani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selam.

Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım ki :( yani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi:(

eşin densiz öküzün teki...dişin çürümüş olabilir mide rahatsızlığın olabilir..dişçiye giderek başla..bir aylık evlilikte böyle densizlik yapan bir kocaya da unutamayacağı bir ders ver bence...şimdi hayatımlı canımlı cicimli ağzın kokuyo diyen adam yarın neler der aklım almıyor...daha kibar bir dille diyebilirdi..bu arada oruçta şayet tutuyosanız kokması kadar normal bir şeyde yok istediğiniz kadar fırçalayın.:19:

Kesinlikle size hissettirmemeli.
Küstahlık bence bu..
Nezaketsizlik bu yaptığın diyemediniz mi eşinize.
ağız kokusu diş temizliğiyle ilgili değildir sadece.

Son düzenleme:
Kızlar selam.

Bence eşinin yaptığı gayet normal. Ben de olsam söylerim. Eşim de ona göre dişinde çürük varsa tedavisini yaptırır ya da başka bir sorun varsa doktora gidilir çözülür. O senin eşin artık. O söylemese de başkası söylese daha kötü olmayacak mıydı. Erkenden uyarmış seni. Sen de şimdi çaresini aramaya bak. Git mideni bağırsaklarını kontrol ettir. Boğazını kontrol ettir. Bence eşin densizlik falan yapmamış yani. Sana söylemeseydi sen de farkına varmasaydın istemeden sürekli adamı rahatsız edecektin. Sen ister misin her sabah eşinin ağız kokusuyla uyanmayı ya da o kokunun seni gün içinde de sürekli rahatsız etmesini. Bence çok kafana takma çözüm yolu bulmaya çalış.

Kızlar selam.

aslında eşin kibar bir şekil kırmadan sormak istemiş bence. dişlerimizi ne kadar fırçalarsak fırçalayalım sabah aç uyandığımızdan nefesimiz kokar ister istemez.. ama arkasından şaka yollu da tekrarlaması, hohla bakayım demesi nahoş olmuş.
ben de bir kez bunun benzeri bi cümleye maruz kaldım, 'aşkım yanlış anlama ama dişlerini fırçalayabilir misin' dedi. pek takmadm açıkcası.
kırılmakta haklısın elbette, taze gelinsin daha.
inşallah bir daha söyleyip de kırmaz seni ;)

💑💓

eşin densiz öküzün teki...dişin çürümüş olabilir mide rahatsızlığın olabilir..dişçiye giderek başla..bir aylık evlilikte böyle densizlik yapan bir kocaya da unutamayacağı bir ders ver bence...şimdi hayatımlı canımlı cicimli ağzın kokuyo diyen adam yarın neler der aklım almıyor...daha kibar bir dille diyebilirdi..bu arada oruçta şayet tutuyosanız kokması kadar normal bir şeyde yok istediğiniz kadar fırçalayın.:19:

Haklısın. Dün gece söyledim. İi ama sevgilim başkası fark etse daha mı ii. Biz karı kocayız birbirimize söylemeliyiz falan fişman bisürü şey söyledi. Biraz daha bana hissettirmeden kontrol edebilirsin dedim. Ama zaten anlamıyorum. Henüz 1 ay olmasına rağmen o kadar burnunun dikine gidiyor ki. Eskiden kedi olan adam kaplan kesiliyor :/

Ne kadar görgüsüz terbiyesiz,
insan öyle mi der karisina?
Dolayli yollarla önce belirtmeye calisir,en son care olarak baska sekilde söyler,hem o ne öyle yok hoh yap varmi hala koku.
sanki at terbiye ediyor,tavrini al simdiden yarin birgün baska seylerede cürret etmesin.

Helicobacter pylori olabilir. Bir dahiliye dahiliye uzmanına görünebilirsiniz o sizden nefes testi isteyecektir. Bu bakteri de ağız kokusuna neden oluyor. Birkaç haftalık ilaçla kurtulabilirsiniz.

cnm eczanede bir sprey var üstelik çok ucuz.5 tl bile yoktu sanırım..o kadar keskin ki bendede diş çürümesinden dolayı aynı problem vardı..bir kere sıkıyorsun gün boyu etkili oluyor..sanırım nane ve çilekliis var ben çilekliyi almıştım çok memnun kalmıştım.ayrıca kahve ve sigara da agız kokusunu alıyor..ama zaten ilk uyandığında herkesin agzı kokar kii...

Ne kadar görgüsüz terbiyesiz,
insan öyle mi der karisina?
Dolayli yollarla önce belirtmeye calisir,en son care olarak baska sekilde söyler,hem o ne öyle yok hoh yap varmi hala koku.
sanki at terbiye ediyor,tavrini al simdiden yarin birgün baska seylerede cürret etmesin.

Evet birde gece daha yeni temizlettik dişlerimizi daha etkisini bile hissetmeden acaba bademciklerine mi baktırsan diyor. İice sinirlendim bende at mı besliyosun bu nası bi tarz siye çıkıştım

Bence de söylemesi yanlış değil.Kişi kendi ağzının koktuğunu farketmeyebilir.En yakınındaki eşi,kokuyu çeken olacağı için söylemek hakkıdır.
Burada bir konu açılmıştı,işyerindeki adamın ağzı kokuyormuş.Bunu söylemek iş arkadaşından önce eşine veya ailesine düşer.
Ben de böyle birine rastlasam düşünürüm acaba evdekiler rahatsız olmuyor mu, uyarmıyor mu nasıl çekiyorlar diye.

cnm eczanede bir sprey var üstelik çok ucuz.5 tl bile yoktu sanırım..o kadar keskin ki bendede diş çürümesinden dolayı aynı problem vardı..bir kere sıkıyorsun gün boyu etkili oluyor..sanırım nane ve çilekliis var ben çilekliyi almıştım çok memnun kalmıştım.ayrıca kahve ve sigara da agız kokusunu alıyor..ama zaten ilk uyandığında herkesin agzı kokar kii...

Tatlım benim hiç çürüğüm bişeyim yok kii yani yirmilil diş çıkarıyorum belki ondan olabilir ama ne bilim eşim söleyince kırıldım :/

Eşiniz sanırım karı koca olmanın rahatlığıyla davranmış eşiyim söylerim diye düşünmüş erkekler ince düşünemiyor maalesef kırılacağınızı tahmin edememiştir yoksa insan sevdiğini üzmek ister mi :38: diş rahatsızlığınız olabilir ya da normal olarak bazı insanların ağızları kokabilir bazılarının terleri kokar bazılarında hiç yoktur o koku sonuçta herkesin yapısı farklı bunun için listerine günde iki kere kullanmayı dişleri fırçaladıktan sonra özellikle 6 etki bir arada olanları öneriyorum mor olan:51:

sizde onun açığı olduğu olduğundas o şekilde soyleyin de anlasın o da :) çürük varsa dişleriniz de o yuzen kokabilir veya midenizde bi problemde olabilir

Kızlar selam.

senin de kokuyor deseydin keşke...insan kendi fark etmiyor üstelik oruçtan dolayı diyebilirsin
sinir oldum eşine her şeyin bir adabı var kokuyorsa bile rencide etmeden yönlendirebilirdi..

Bence eşinin yaptığı gayet normal. Ben de olsam söylerim. Eşim de ona göre dişinde çürük varsa tedavisini yaptırır ya da başka bir sorun varsa doktora gidilir çözülür. O senin eşin artık. O söylemese de başkası söylese daha kötü olmayacak mıydı. Erkenden uyarmış seni. Sen de şimdi çaresini aramaya bak. Git mideni bağırsaklarını kontrol ettir. Boğazını kontrol ettir. Bence eşin densizlik falan yapmamış yani. Sana söylemeseydi sen de farkına varmasaydın istemeden sürekli adamı rahatsız edecektin. Sen ister misin her sabah eşinin ağız kokusuyla uyanmayı ya da o kokunun seni gün içinde de sürekli rahatsız etmesini. Bence çok kafana takma çözüm yolu bulmaya çalış.
Evet söylemesi kadar doğal bir şey yok ancak söyleme tarzından hoş ut kalmadım ben. Bana hissettirmeden ölçümleyebilir. Şu an bildiğiniz soğuk bi durumdayım ona karşı. Ne gerek var böyle sorgulamasına?

Evet birde gece daha yeni temizlettik dişlerimizi daha etkisini bile hissetmeden acaba bademciklerine mi baktırsan diyor. İice sinirlendim bende at mı besliyosun bu nası bi tarz siye çıkıştım

Boyun egmeeeee :)
Deki aski popondan popondan kokular geliyor,temizliyormusun tuvaletten sonra,tövbe tövbeee :)))

Kesinlikle size hissettirmemeli.
Küstahlık bence bu..
Nezaketsizlik bu yaptığın diyemediniz mi eşinize.
ağız kokusu diş temizliğiyle ilgili değildir sadece.

Söyledim cnm gece kırgın uyudum hatta ama sabah kalkınca unuttum küstüğümü nor al başladık güne. Hog yap diince aklıma geldi delirdim :(

Sende ayagin kokuyor yikarmisin de.... Bakalim rahatsiz olmiycak mi

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızlar selam.

Gerçekten kaba davranmış. Yani bazı erkekler düşüncesiz olur da böyle kaba olunca çok sinir bozucu oluyor.
Ancak ağız kokusu da dayanılır bir şey değil.
Ağzın da kokabilir bu da bir sağlık sorunudur, dünyanın sonu değil.
Ağzında gizli çürük olabilir. Bir dişçiye gidip önce dişlerini kontrol ettir, sorun yoksa midene baktırmanı tavsiye ederim.

Back
X