Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar kayınvalide meselesi bisdede bi sorun ama biraz karısık..biz eşimle 1 senedir evliyiz ve birkaç hafta sonra Allah'ın izniyle bebeğimiz dünyaya gelicek ..babamı 1,5 sene önce kaybettk kaybettkden snra toplu bir para gecti elimize ve annem o parayı bise vererek evlenmemize yardım etti çnkü eşimn ailesnn durumu iyi deildi nikahta bile hiçbişi takılmadı..çok istedimiz için annem bizim a dan z ye herseyimizi aldı ..ve evlendk ..tabi eşim kompleksli bir insan bunun stresnı yasadı aramızzda çogu kez sorunlar oldu ..nese hersey yolunda giderken eşimin iş düsennde sorun oldu ve bnm hamile olduğumu öğrendik.biraz daha idare etmeye çalıştık annem yine desteğini cekmedi üstümüzden..daha sonra hamileliğin 4.ayında ameliyat geçirmek zorunda kaldım ve annemin zor gun parasını aldık maddi durumumuz sarsıldı artı eşimin kompleksli tavırları kavgalar olmaya basladı borclar attı ..annem bise teklif sundu cocugun doğumu fln olsun durmunuzu toplarlayana kadaar birlikte oturalım ben eve bakayım sizde maasınız kenara atın dedi ..eşim istemeye istemeye kabul etti şimdi birlikte oturuyoruz..eşimin ailesinn yardımcı olamamsınında stresı oluyor tabi eşimde...şimdi bebek telasımız war kaynanamlar gelip gidiyorlar bebek için bişiler alıyorlar saolsunlar..ama anneme karsı tavırları hoşuma gitmiyor böle küçümsemeye calışır gibi tavırlar sergiliyorlar bişi alınca sürekli abarta abarta anlatıyorlar kaynanam eşimide etkiliyor ki eşim annesine çok düşkün..ve eşim anneme ters davranmaya baslıyor kaynanamla ilgili bişi söliyince senn annen bnm annem oluyor..benmde zoruma gidiyor annemn okadar yardımcı olmasına minnet duucana böle bi havalar laf carpıtmalar fln yasanıyor ve eşimle terss düşüyoruz ..kaynanamın eşimi etkilememsi için napmam lasım yanlız kalmaya görsunler..eşim yanımdayken annesnden uzakta iyiyiz ama kaynanamla zaman geçirince weya yanımızda olunca bnm gergnlik baslıo napmalıyım sizce ??bilmiyorumkismile
kötü bir durum. eşinle bunu açık açık konuşsan bu yazdıklarını ona da anlatsan bir faydası olur belki. erkekler anneden çok etkileniyorlar genelde. konuşmayı dene o da yanlış yaptığını anlar öyle belki
kocana madem rahatsız oluyorsun ayrı eve çıkalım deççyada masrafları arttır eyvallah etsin...kaynanalar kıskançlıklarında kompleksliler ya bide anneni ezmeye çalışıyorlar...annen onları aşağılamasın diye
haklısınız tabi beterin beteri var ..eşimle konusmaya çalıştım ancak senn annen bnm annem mevzularına giriyor tabi senn annen bunu yaptı bnm annemler yapamdı fln die komplekse giriyor..zaten annemlede aynı evde oturunca bağırıp çağırarak kavga edio annem duyupta uzulecek die korkuyorum .o yusden konuyu tam olarak da acamıyorumm kaynanam anneme laf deyıncede onu bulup bende canını sıkmak istiyorum çünkü annemi üzmeye hakkı yok annemde ben usulmıyım die takmıomus gıbı davranıo ..onlar gelince yedirio içirio sohbetını edio daha nasın kadın ...neden guselce anlasmk warken bu ikiyuzlulukler nie cok sınırleniorum..çocuk doğduktn snrasıda sorunlu olck gıbı gelio .. bısı ıstedıı gıbı yapcak olsa ben ıstemeyıp de esıma sölesem fln yıne senn annen bnm annem of cok gergınım bu yusden
ayrı eve cıkalım dediğimde cıkalım der cıkarız tek borcu olan bismiyiz sanki diyor evde hıcbısı olmasaada ona göre sorun deil walla gururlu ya tam annemle ii oluolar herseyı yoluna sokuyorum..çat kaynana cıkar gelir herseyi devirir..annesine düşkün olması kötu işte ..bide kaynananın böle bana karsı sahte sevgı gösterileri
eşininde annesininde yaptığı nankörlük
altta kalma canım annen melek gibi kadınmış eşin ona minnettar olacağına birde laf mı sokuyor.kaynananın yaptığıda resmen kıskançlık kompleks duygusu
allah akıl fikir versin böyle insanlara
en büyük hatayı birlikte oturarak yapmışsınız
evde soğan ekmek yerim (sağlık sorunu olmadıkça) yine de ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle birlikte oturmak isterim çok iyi niyetli olunsa dahi sorun çıkıyor uzaktan uzağa en iyisi
Çok baska bı nokta ayranınız yok ıcmeye ne dıye evlenır evlenmez cocuk yaptınız bellıkı para yok dugun parasını bıle annen odemıs(yazık kadıncagıza) o cocuga yazık sımdı bız sna burda ellı turlu tavsıye versekte sen yaktın o cocugun hayatını!!! halbukı zormu kardesım anacocuk saglıgına gıdıp dogum kontrol hapı almak hemde bedava verıyolar ya.Sız yasadıklarınızı hak etmıyomusunuz sızce?