- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Arkadaşlar Merhaba... Cimri bir baba takıntılı bir annenin kızıydım ben. Annemden çok çektim ben... gelmişim 30 yaşıma çektiklerimi aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum... annem beni yıllarca gözü dönmüş gibi dövdü. Baba desen cimri giyecek kıyafetim Bile olmazdı. Onun bunun eskisiyle gün geçirdim. Hiç unutmam bir kot pantolonum vardı. Yıllarca giydim bir gün poposunu bir yere taktım yırtıldı. Yaptırdım ama ne de olsa iz kalıyo. Herkes arkanda leke var diye sorardı
lise zamanlarım bunlar ... hiç unutmam bi arkadaşımın evinde kızın annesi arkadaşıma kızıyor. Bunları beğenmezsin o kız yırtık pantolonla geziyor diye... vay vicdansız kadın duyarmıyım diye hiç düşünmedin mi? Ağlaya ağlaya çıktım evden. Her gün annemden en saçma sebeplerden dayak ye saçımın başım yolunsun kolum bacağım mosmor öyle öyle okula git. Derslerde ağla... arkadaşların çeşit çeşit giyinsin. Sen İmrenerek bak. Annanem canıma ananem çok korurdu beni o alırdı üzerime bir kaç parça... o teselli eder o sarılırdı. Babam dövmezdi hatta kızardı anneme... ben çoğu zaman babama anlamazdım kavga etmesinler diye
şimdi evliyim giyecek bir sürü pantolon var Rabbime çok şükür dünyalar iyisi bi eşim var. Ama ben 30 yaşındayım yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor psikolojim çok bozuk. Aşırı sinirimi var normal tabi.böyle işte arkadaşlar.... BEN ÇOK SABRET TİM ÇOK DUA ETTİM RABBİME.. ŞİMDİ ÇOK İYİYİM ALLAHIM A BİNLERCE ŞÜKÜR