ah annem ah.

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
42
Malatya
meraba arkadaşlar moralim çok bozuk yazma ihtiyacı duydum.şimdi annemle konuştum sesi kötü geliyordu.ne oldu anne sesin niye öyle geliyor dedim başım ağrıyor akşamdan beri dedi.bişeyemi üzüldün dedim yok dedi.sonra akşam babamla tartıştığını söyledi.sorun benim kardeşim asker ve evli gelnimiz annemlerle oturuyor..gelinimizin dedesi ameliyat olmuş,babam anneme hazırlanın gelinde gelsin sormaya gidelim demiş..annemde eşi izin vermez biz gidelim demiş.babamda kızmış niye izin vermesin sen karışma demiş.tartışmışlar.sonra babam kardeşimi aramış konuşamamışlar nöbetteymiş kardeşim.babam küsmüş gitmemiş.sonra kardeşim aramış annemle konuşmuş ben istemiyorum eşimi götürmeyin demiş.annem kadıncağız sen askere gittin ama ömrüm gitti benim demiş.anlatırken nasıl ağladı annem garip annem benimsenağlamasenağlama
kardeşim gelinimizin hiç bi yere gitmesini istemiyor bize bile gelmiyor annemgille beraber oturduğu halde..her telefonda kızmak için bi bahane buluyor.annem arada kalıyor bütün lafı annem duyuyor..babam böyle evlata lanet olsun demiş akşam.2 ayı kaldı bitseydide bi gelseydi hayırlısıyla..benim teyzelerim gelinimiz için yok aklı başında değil yok şununla gezmişti gibi lafları kardeşime söylüyorlar kardeşimde o yüzden kıskanç biri oldu çıktı..benim ne biçim teyzelerim var :oklava:ben eşimle konuşurken beni babama söylediler.hemde o kadar samimiyetimiz vardı.eşim akıllı çıktı onların laflarına inanmadı.şimdi gelinimizde sıra ama benim kardeşim onların ne mal olduğunu anlayamadı.
annem kadıncağız dert sahibi oldu.senağlamakardeşim laftanda anlamıyor..diyorum anne az kaldı bitti bende bittim diyor.gelde üzülme çok üzgünüm çok.canım annem allah sana peygamber sabrı vermiş..senağlamasenağlama

ALLAH annenin yar ve yardimcisi olsun ..

ne denirki bu duruma bilmiyorumki ..

hayirlisiyle kardesin geldigi zaman .. sen bi otur konus kardesinle .. belki faydasi olur ..

insallah hersey düzelir canimm .. a.s.

kardeşiniz eşie neden güvenmiyo ki.biyere gtmesine engel olmak çk kötü ama ya.kaç yaşnda insan sonçta

Annelerın sabrı kımse de yok zaten..
Teyzelerının yaptıgı cok gunah.. Fıtne en buyuk gunahlar arasındadır..
Allah ıslah etsın..Annecıgıne sabır versın ınsallah.. Doğruları konusun soyleyın abınıze..
Onlar kandırıyor da sız nasıl ınandıramıyorsunuz cabalyın canım gelının bır hatası olmadıgına..
Tabı gercekten oyleyse.. gelıne de zor sıze de abınıze de...

canimmmm benim kiyamam sanada annenede
cok zor bir durum ya
valla okuyunca cok üzüldüm
annene sabirlar diliyorum
gerci cogu gitmis azi kalmis
ama birde kardesin gelincede böyle yapmaya dvm ederse cok zor olur

sorun teyzelerinizden kaynaklanıyor madem, teyzelerinizle konuşsanız siz ya da özellikle anneniz bu şekilde davrandıklarında yaşadığınız sorunları, bilmiyorlardır belki yaptıklarının sonucunu
yok bilerek yapıyorlarsa zaten apayrı bi konu eğer öyleyse kardeşinizle konuşup onun gözünü açmak en doğrusu gibi görünüyor

Bilmem mi.. Kardeşimde asker benim.. Bizimki evli değil ama
Bize yapmadığını bırakmıyor.. Kaprisli sürekli..
Ondan bundan duyduğun bizde yapıyoruz sanıyo :oklava:
Allah yardımcınız olsun :teselli:

Anneler arada kalıyor çoğu zaman,teyzelerin çok ayıp etmişler,ayıptan öte günah aslında.

Kardeşine telefonla ulaşabildiğin zaman bir kaç birşey söylersen belki işe yarar.Annenin çok üzüldüğünü,babanla tartıştığını söyle.Neyse ki iki ayı kalmış,çabucak geçsin anneciğin de kurtulsun arada kalmaktan.

İnşallah düzelir canım yakında,Allah yardımcınız olsun.

Anneniz arada kaliyor..kardesinizide anlayamadim anne ve babasiyla gidecek kiz neden izin vermiyor ki bence bu tavirlari kizi biktirir sonunda ne olur bilemem..anne baba cocugunu atamaz nasilsa onu öyle yada böyle kabul ederler ama bu kadar skistirmaya oraya gitme buraya gitme esir hayati yasayan bir kiz cok dayanmaz gibime geldi(hakli olarak)

yabanım annene üzüldüm bak:(
hayırlısıyla kardeşin askerden gelsinde annen ve baban karşılarına alıp konuşsunlar...
hem annen ve baban gelininizin yanında anlamadım onlarla berabermi dışarı çıkmasına izin vermiyo...
pes yani...
olan annenize oluyo...
teyzenler neden burunlarını sokuyorlar...
benim bildiğim teyze anne yarısıdır...

Canım ALLAH annene sabır versin çok zor bir annenin bunları yaşaması bir insan anne ve babasına da güvenmiyyecekde kime güvenecek.
Kardeşinde çok büyük sorun var bence şididen böyle ise sonu nasıl gider güvensiz bir evlilik olmaz ki.
İnşallah herşey yoluna girer canım üzülme.

Kardeşin neden böyle yapıyor ki askerlik psikolijsi mi sanmam güvenmemek çok kötü birşey nereye kadar ne zamana kadar şimdi gelin ne derse haklı olanda zavallı annene oluyor tabi..
Kardeşine söz geçirecek dediğini dinleyecek bir büyük saydığı sevdiği kimse yokmu bir konuşsa
yazık kadına içine ata ata harap olmuş

YABANIM BITENEM ...

olan hem annene hemde gelinize oluyor....
yazık degılmı ıkısınede....annen uzuluyor gelınınız hapıste gıbı....
askerlıgının bıtmesı yaklasmıs....allah sabrınızı artırsın canım...
ama o araya karısan laflarla dedıkodularla ortalıgı bulandıran...teyzelerınızıde allah ıslah etsın....
belkı kardesın askerlık psıkolojı olmusta olabılır...fakat eşi sıze emanetken...
böyle güvensiz olmasıda bır garıp....
teyzelerıne ınanmasıda....askerlık bıtsın işallah umarım düzelır....
allah bol bol sabır versın canım benım...

ah canım ya üzüldüm :(

teyzelerinde akılarından zoru varmış çocuğu dolduruyorlar

ALLAH ssabır versin canım beni,m

bu nasıl zihniyet ya,
yani dışardan konuşanlara göre mi
hareket ediyor kardeşiniz...
madem her konuşulana inanıyor,neden evlenmiş bu kızla...
evet arada hep anneler kalır zaten,üzülen hep anneler olur...
teyzenler ya sizi çekemiyor ya da başkalarının üzülmesinden zevk alıyorlar...
bir şekilde abla olarak kardeşinize sizin de yaşadıklarınızı anlatarak,
akıl vermeniz,doğruyu göstermeniz gerekiyor gibi geliyor bana...
sevgiler...

ALLAH annenin yar ve yardimcisi olsun ..

ne denirki bu duruma bilmiyorumki ..

hayirlisiyle kardesin geldigi zaman .. sen bi otur konus kardesinle .. belki faydasi olur ..

insallah hersey düzelir canimm .. a.s.
amin canım işallah düzelir.benim konuşmam filan kar etmiyorki aynı hep aynı..
kardeşiniz eşie neden güvenmiyo ki.biyere gtmesine engel olmak çk kötü ama ya.kaç yaşnda insan sonçta
kardeşim 23 eşide 22 yaşında gelinmizde çok iyi biri.sesi soluğu çıkmaz hiç ne yapsa hemen eşine söyler birinden duyunca daha çok kızmasın diye.hiç bi yere izin vermiyor kapıdan dışarı bile çıkmıyor kız..
Annelerın sabrı kımse de yok zaten..
Teyzelerının yaptıgı cok gunah.. Fıtne en buyuk gunahlar arasındadır..
Allah ıslah etsın..Annecıgıne sabır versın ınsallah.. Doğruları konusun soyleyın abınıze..
Onlar kandırıyor da sız nasıl ınandıramıyorsunuz cabalyın canım gelının bır hatası olmadıgına..
Tabı gercekten oyleyse.. gelıne de zor sıze de abınıze de...
canım kardeşim biliyor her şeyi ama tekrar tekrar kulağına gelmesi kıskanç yaptı.yoksa allah var gelinimizin bulunacağı yok..
canimmmm benim kiyamam sanada annenede
cok zor bir durum ya
valla okuyunca cok üzüldüm
annene sabirlar diliyorum
gerci cogu gitmis azi kalmis
ama birde kardesin gelincede böyle yapmaya dvm ederse cok zor olur
amin canım annem çok üzüldü.benim evlenmemde teyzelerim yine başrolde zehir ettiler düğünü filan ben geçtim bu defa kardeşimle uğraşıyorlar..erkek dolduruşa gelir allah korusun.
sorun teyzelerinizden kaynaklanıyor madem, teyzelerinizle konuşsanız siz ya da özellikle anneniz bu şekilde davrandıklarında yaşadığınız sorunları, bilmiyorlardır belki yaptıklarının sonucunu
yok bilerek yapıyorlarsa zaten apayrı bi konu eğer öyleyse kardeşinizle konuşup onun gözünü açmak en doğrusu gibi görünüyor

canım teyzelerim ben evlenmeden önce eşimle konuşurken biliyorlar hatta destekliyorlardı.sonra bir anda babama söylediler babam beni dövdü.küstük sonra barıştık tabi unutmadım eskiyide.ben evlendim çok şükür sonra kardeşime geldi onada yok f... böyle yok f..... şöyle dediler kardeşim evlenmek istedi şimdide anneme sein bacıların yüzünde böyleyim demiş.madem öyle arama konuşma biliyosun huylarını.gelinimizde çok çekti kız..

Ne olursa zaten anneler çekerler senağlamasenağlamasenağlama
Teyzelere bak sen yaaakötükedihüsokötükedihüso
İnsan bir kötülüğünü duysa bil söyler mi yaaa
Nasıl akraba bunlar insanın aklına şeytan sokuyorlar
Kardeşinde çok kıskanç anlaşılan gelininize acıdım hem kendi dedesi hem annenlerle gidecek yinede izin çıkmıyor
Teyzeler rahattır şimdikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Ayol deliriyorum ben bu tip insanlara yaaa
Ne sokarlar burnlarını başkalarının özel hayatına anlamam
kötükedihüso
Üzme canım kendini şükür ki 2 ayı kalmış
Gelsin kardeşin düzelir inşallah herşey
Annende üzmesin kendini yaaa

Bilmem mi.. Kardeşimde asker benim.. Bizimki evli değil ama
Bize yapmadığını bırakmıyor.. Kaprisli sürekli..
Ondan bundan duyduğun bizde yapıyoruz sanıyo :oklava:
Allah yardımcınız olsun :teselli:
benimde kardeşim galiba eşi her gün biyerde sanıyor.babamgil köye gideceklerdi gelinimizn annesigilde orda kardeşim izin vermedi eşine.babamgilde gitmediler niye f...getirmediniz derler diye.haklı olarak soracaklar kızları sonuçta.asker beklemek çok zormuş..
Anneler arada kalıyor çoğu zaman,teyzelerin çok ayıp etmişler,ayıptan öte günah aslında.

Kardeşine telefonla ulaşabildiğin zaman bir kaç birşey söylersen belki işe yarar.Annenin çok üzüldüğünü,babanla tartıştığını söyle.Neyse ki iki ayı kalmış,çabucak geçsin anneciğin de kurtulsun arada kalmaktan.

İnşallah düzelir canım yakında,Allah yardımcınız olsun.
biliyor babamla tartıştığını annem söylemiş.kardeşimde telf.kapatacam bi daha sesinizi duymayacam demiş.konuşsamda aynı değişmiyorkii..
Anneniz arada kaliyor..kardesinizide anlayamadim anne ve babasiyla gidecek kiz neden izin vermiyor ki bence bu tavirlari kizi biktirir sonunda ne olur bilemem..anne baba cocugunu atamaz nasilsa onu öyle yada böyle kabul ederler ama bu kadar skistirmaya oraya gitme buraya gitme esir hayati yasayan bir kiz cok dayanmaz gibime geldi(hakli olarak)
haklısın bi başkası olsaydı bir dakika bile durmazdı.
yabanım annene üzüldüm bak:(
hayırlısıyla kardeşin askerden gelsinde annen ve baban karşılarına alıp konuşsunlar...
hem annen ve baban gelininizin yanında anlamadım onlarla berabermi dışarı çıkmasına izin vermiyo...
pes yani...
olan annenize oluyo...
teyzenler neden burunlarını sokuyorlar...
benim bildiğim teyze anne yarısıdır...

işallah gönülüm gelseydi karısını nereye götürürse götürsün.annem arada kalıyor jerdeşim anneme laf söylüyor,babam anneme laf söylüyor annem ne yapsın kadın taş olsa çatlar..
ah teyze deme teyze böyle olmaz birbirimize o kadar çok bağlıydık niye böyle yapıyorlar bilmiyorum..anneme dayanamıyorum senağlamasenağlamahaketmiyor bunları.babam biliyor kardeşim izin vermiyor annemle tartışıyor bu gün kardeşimi arayacakmış babam.annem işallah aramaz yoksa kavga ederler dedi.annemin telefonda sessiz sessiz ağlaması içime oturdu..senağlamasenağlama

aaah aaaah hep anneler babayla evlat arasında kalıyorlar
Allah anneciğine sabırlar versin çok zor arada kalmak çok zor

Cok uzuldum yaa kiyamam anaciginiza...
Geline de çok uzuldum boyle baskici bir es...aman Allahim.
Teyzeleri de Allah havale etmek lazim...bu nasil akrabalik tovbe Yarabbim
Anne sabretmeli...baska çaresi yok, 2 ay kisa bi sure insallah çabuk geçer...çogu gitmis azi kalmis...biraz daha dayansin yazik :-(((

Back
X