- Konu Sahibi yabangulumZ
meraba arkadaşlar moralim çok bozuk yazma ihtiyacı duydum.şimdi annemle konuştum sesi kötü geliyordu.ne oldu anne sesin niye öyle geliyor dedim başım ağrıyor akşamdan beri dedi.bişeyemi üzüldün dedim yok dedi.sonra akşam babamla tartıştığını söyledi.sorun benim kardeşim asker ve evli gelnimiz annemlerle oturuyor..gelinimizin dedesi ameliyat olmuş,babam anneme hazırlanın gelinde gelsin sormaya gidelim demiş..annemde eşi izin vermez biz gidelim demiş.babamda kızmış niye izin vermesin sen karışma demiş.tartışmışlar.sonra babam kardeşimi aramış konuşamamışlar nöbetteymiş kardeşim.babam küsmüş gitmemiş.sonra kardeşim aramış annemle konuşmuş ben istemiyorum eşimi götürmeyin demiş.annem kadıncağız sen askere gittin ama ömrüm gitti benim demiş.anlatırken nasıl ağladı annem garip annem benimsenağlamasenağlama
kardeşim gelinimizin hiç bi yere gitmesini istemiyor bize bile gelmiyor annemgille beraber oturduğu halde..her telefonda kızmak için bi bahane buluyor.annem arada kalıyor bütün lafı annem duyuyor..babam böyle evlata lanet olsun demiş akşam.2 ayı kaldı bitseydide bi gelseydi hayırlısıyla..benim teyzelerim gelinimiz için yok aklı başında değil yok şununla gezmişti gibi lafları kardeşime söylüyorlar kardeşimde o yüzden kıskanç biri oldu çıktı..benim ne biçim teyzelerim var
klava:ben eşimle konuşurken beni babama söylediler.hemde o kadar samimiyetimiz vardı.eşim akıllı çıktı onların laflarına inanmadı.şimdi gelinimizde sıra ama benim kardeşim onların ne mal olduğunu anlayamadı.
annem kadıncağız dert sahibi oldu.senağlamakardeşim laftanda anlamıyor..diyorum anne az kaldı bitti bende bittim diyor.gelde üzülme çok üzgünüm çok.canım annem allah sana peygamber sabrı vermiş..senağlamasenağlama
kardeşim gelinimizin hiç bi yere gitmesini istemiyor bize bile gelmiyor annemgille beraber oturduğu halde..her telefonda kızmak için bi bahane buluyor.annem arada kalıyor bütün lafı annem duyuyor..babam böyle evlata lanet olsun demiş akşam.2 ayı kaldı bitseydide bi gelseydi hayırlısıyla..benim teyzelerim gelinimiz için yok aklı başında değil yok şununla gezmişti gibi lafları kardeşime söylüyorlar kardeşimde o yüzden kıskanç biri oldu çıktı..benim ne biçim teyzelerim var

annem kadıncağız dert sahibi oldu.senağlamakardeşim laftanda anlamıyor..diyorum anne az kaldı bitti bende bittim diyor.gelde üzülme çok üzgünüm çok.canım annem allah sana peygamber sabrı vermiş..senağlamasenağlama