Ah annem, senmisin beni bu kdr aglatan

sizi aydınlatıyorum :D Meal:
gelinin annesi sorun çıkaran biriymiş.
gelin hanımı, damat tarafına mahcup ediyormuş.
kahvaltı için sözleşmişler, gelin hanımın annesi evde kahvaltıyı yapmış, otobüsü de kaçırmışlar bu yüzden. damat adayının ailesi onları bekleyerek saatlerce aç kalmış. üstüne de hem kahvaltıya gidip hem de ben kahvaltı yaptım demiş.
düğün tarihi gelin hanımın sevmediği olaylı olduğu biriyle aynı tarihmiş. sanırım onu kıskanır gibi, aynı güne getirmiş gibi görünüyor olduğundan kimseye söyleyememiş.
bir de damadın annesini bozmuş, düğün pazar günü olsun da erken kalkarız diyerek. sanki kızı değil de el evleniyormuş gibi olmuş..

sizi aydınlatıyorum :KK70: Meal:
gelinin annesi sorun çıkaran biriymiş.
gelin hanımı, damat tarafına mahcup ediyormuş.
kahvaltı için sözleşmişler, gelin hanımın annesi evde kahvaltıyı yapmış, otobüsü de kaçırmışlar bu yüzden. damat adayının ailesi onları bekleyerek saatlerce aç kalmış. üstüne de hem kahvaltıya gidip hem de ben kahvaltı yaptım demiş.
düğün tarihi gelin hanımın sevmediği olaylı olduğu biriyle aynı tarihmiş. sanırım onu kıskanır gibi, aynı güne getirmiş gibi görünüyor olduğundan kimseye söyleyememiş.
bir de damadın annesini bozmuş, düğün pazar günü olsun da erken kalkarız diyerek. sanki kızı değil de el evleniyormuş gibi olmuş..

Teşekkürler tatlım...
ama biz anlayana kadar konu sahibi burayı terk etti sanırım..

Pek bisey anlayamadim ama evlendiginde anneni cok arycksin. O ufak tartismalar icin bile kendine kizcksin. Umarim oyle olmaz.

Benim devreler yandı anlamadım hiçbirşey :KK57::KK57::KK57:

Back
X