ah annem :-(

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
mrb bayanlar hepinize iyi bayramlar.
onceki konularimdan biliyorsunuz bosanacagimi.
dertler sıkıntılar hic bitmiyor.
her gecen gun uzulup yipraniyorum.
davam gunude daha blli olmadi.
biran once bitse ev acmak istiyorum oglumla rahat yasamak istiyorum.
annem hep kardeslerimi babami bna karsi dolduruyor bna saldiriyolar.
ben zaten donmicem ki ama neden boyle yapip bni bayram gunu aglatiyor.
hep boyle yapiyor ya kndisi bna laf sokuyor yada erkek kardeslerimi uzerime saliyor.
cok mutsuzum :-(
onlar bna satasincada annem resmen zevkten dort kose olup sarki mirildaniyor.

Bu bahsettiğin kişi öz annen mi gerçekten? Neden böyle yapıyor olabilir? Diğer konunda ailenin yanında olduğundan bahsettiğini hatırlıyorum:44:

Bu bahsettiğin kişi öz annen mi gerçekten? Neden böyle yapıyor olabilir? Diğer konunda ailen yanında olduğundan bahsettiğini hatırlıyorum:44:

evet oz annem.
evet destekliyolar donmemen icin bosanayim diye.
ama annem cok acayip.mesela bi konu hakkinda konusayim.aksama kadar o konu hakkinda yorum yapar.
kardeslerimi doldurur.
sonucta erkek ve sinirliler ben olsam kizim olsa ve boyle bi duruma dusse ogullarimla konusmam bu konuyu onlarin iyiligi icin yanlis bisey yapmamalari icin.ama anlayamiyorum gercekten anlayamiyorum oldu bitti bosansam hala gider konusur.

Boyle anneler de olabiliyor malesef. Keske sana destek olsa zaten zor gunler geciriyorsun omuzundaki yuku hafifletse de daha cok ezilmesen. Boyle durumlarda insanin ailesinden baska kim olur yaninda. Onlar da boyle yapti mi hayat icinden cikilmaz bir hal aliyor. Ama yapacak birsey yok canim kabullenip sabredeceksin. Bosandiktan sonra da yeni bir sayfa acip oglunla mutlu mesut yasarsin calismaya baslarsin kimseye maddi manevi ihtiyacin olmaz. Oglun icin guclu olmalisin. Hepsi gececek.

Eğer ayakları üzerinde duran bir bayansan hiç üzülme...Bayramdan sonra yeni bir hayat kur kendine ...hiçbir şey kolay olmayacak belki ama bu süreci atlatınca rahatlarsın inşallahh

Eğer ayakları üzerinde duran bir bayansan hiç üzülme...Bayramdan sonra yeni bir hayat kur kendine ...hiçbir şey kolay olmayacak belki ama bu süreci atlatınca rahatlarsın inşallahh

hic bi ekonomik ozgurlugum yok.calismk icin davanin bitmesini bkliyorum ki dha baslamadi bile :-( sonra clisip ayri bir ev tutmk istiyorum onada ailem babm ve kardeslerim izin verirmi bilmiyorum suan.
agladim sabh gozlerim sis.
allah kimseye zor gunler yasatmasin

Çalışmak için neden davanın bitmesini bekliyorsun

babmlar biraz pinpirikli suan calismamin dogru olmadigini enazindan dava bitsin bklr diyolar.ve oglumda biraz buyur oyle krese veririm

Anladım canım...zor bir süreç haliyle...Kolay olmayacak ama imkansız da değil...Evlendikten sonra tekrar baba evi insana çok zor gelse gerek...Lakin eşten bir fayda yok ki bu zor süreci göze almışsın...En azından şimdilik annene çok zor bir durumda olduğunu ve seni ancak onun koruyabileceğini güzel bir dille anlat...Eğer çok aksi bir kadın değilse sana hak verecektir...Çare yok mecburen onları bir süre idare etmek zorundasın ...En azından bir sürelik

annen boşanmanı istemiyor muydu ki ? sana karşı bir siniri var demek ki bu şekilde çıkarıyor acaba boşandığın sana üzülüyor ve böyle kendini ifade ediyor olabilir mi? anne sonuçta bir merhamet vardır kalbinde içinde bulunduğun durumu ve davranışlarının seni nasıl üzdüğünü anlatmayı dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…