Kızlar meraba sevgilimle iki aydır beraberiz mantıken basladıgım bir ilişkiydi . Yaptığı şeyler ilgi alanları ortak noktalarımız çok vardı .Önceki ilşkim hüsran olunca iki yıldır hayatıma girmeye çalışanlar olsada kimseyi istemedim .Bununlada mantıken basladım anlıcagınız . Neyseki bu çocuk çok fazla yogun ve işi gereği çevresinde çok fazla insan var . En basında bana dedıkı benimle olmak zordur yürütebilirmisn ? buna emın degılım dedım . basladık onun tavrı herşeyi ıyıdı bende içimdekı korkulardan arınmaya basladım . çevresindeki kızlarıda prblem etmedim . Taki son bir hafta öncesıne kadar .. zor durumda olan bir kıza yardımcı oldu ve bıkac gün onunla ılgılenmek durumunda kaldı . kızlar bu bızim kavgamız oldu . çevresinde okdr bakımlı kız olmasına ragmen ben sıradan ve kendınden 9 yas küçük bir kıza ılgısını kıskandım . Buna ragmen yıne msj attı yıne iletişimimiz oldu ama nedense arada bi soğukluk oldu . yanı eskısı gıbı benımle ılgılenmemeye basladı . sizce onu kırmıs olabılırmıyım hanı ben kıza yardım etmek ıcın ılgılenıyorum o altında başka bırseyler arıyor diye düşünmüş olabilirmi ? sevgilim aslan burcu . Aslanlar bu konularda nasıldır .