• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AH ASLANLAR ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi qlax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qlax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
158
69
53
33
Kızlar meraba sevgilimle iki aydır beraberiz mantıken basladıgım bir ilişkiydi . Yaptığı şeyler ilgi alanları ortak noktalarımız çok vardı .Önceki ilşkim hüsran olunca iki yıldır hayatıma girmeye çalışanlar olsada kimseyi istemedim .Bununlada mantıken basladım anlıcagınız . Neyseki bu çocuk çok fazla yogun ve işi gereği çevresinde çok fazla insan var . En basında bana dedıkı benimle olmak zordur yürütebilirmisn ? buna emın degılım dedım . basladık onun tavrı herşeyi ıyıdı bende içimdekı korkulardan arınmaya basladım . çevresindeki kızlarıda prblem etmedim . Taki son bir hafta öncesıne kadar .. zor durumda olan bir kıza yardımcı oldu ve bıkac gün onunla ılgılenmek durumunda kaldı . kızlar bu bızim kavgamız oldu . çevresinde okdr bakımlı kız olmasına ragmen ben sıradan ve kendınden 9 yas küçük bir kıza ılgısını kıskandım . Buna ragmen yıne msj attı yıne iletişimimiz oldu ama nedense arada bi soğukluk oldu . yanı eskısı gıbı benımle ılgılenmemeye basladı . sizce onu kırmıs olabılırmıyım hanı ben kıza yardım etmek ıcın ılgılenıyorum o altında başka bırseyler arıyor diye düşünmüş olabilirmi ? sevgilim aslan burcu . Aslanlar bu konularda nasıldır .

O kızın derdi neydi ki niye sevgiliniz ilgilenmek zorunda kaldı?
Onunla ilgilenirken sizi ihmal mi etti?

Ah aslanlar degil.
Ah bu erkeklerin muhtaç durumdaki masum(!) kadınların kahramani olma tutkusu.

Bu tip konularda asla kıskandıgini belli etmemek gerekiyor. Hircinlasmani istemiyorlar. Hep sabırlı özgüvenli melek kadını oynamani istiyorlar.

Bisey olmamış gibi ara. Dışarı çıkalım de. Güzel bir akşam geçirin.

Kızlar meraba sevgilimle iki aydır beraberiz mantıken basladıgım bir ilişkiydi . Yaptığı şeyler ilgi alanları ortak noktalarımız çok vardı .Önceki ilşkim hüsran olunca iki yıldır hayatıma girmeye çalışanlar olsada kimseyi istemedim .Bununlada mantıken basladım anlıcagınız . Neyseki bu çocuk çok fazla yogun ve işi gereği çevresinde çok fazla insan var . En basında bana dedıkı benimle olmak zordur yürütebilirmisn ? buna emın degılım dedım . basladık onun tavrı herşeyi ıyıdı bende içimdekı korkulardan arınmaya basladım . çevresindeki kızlarıda prblem etmedim . Taki son bir hafta öncesıne kadar .. zor durumda olan bir kıza yardımcı oldu ve bıkac gün onunla ılgılenmek durumunda kaldı . kızlar bu bızim kavgamız oldu . çevresinde okdr bakımlı kız olmasına ragmen ben sıradan ve kendınden 9 yas küçük bir kıza ılgısını kıskandım . Buna ragmen yıne msj attı yıne iletişimimiz oldu ama nedense arada bi soğukluk oldu . yanı eskısı gıbı benımle ılgılenmemeye basladı . sizce onu kırmıs olabılırmıyım hanı ben kıza yardım etmek ıcın ılgılenıyorum o altında başka bırseyler arıyor diye düşünmüş olabilirmi ? sevgilim aslan burcu . Aslanlar bu konularda nasıldır .

Bende aslanım ama adamın olaya vereceği tepki burcuna değilde ruh haline karakterine göre değişir bunu biz değil sen bilebilirsin

kızlar sevgilim yardım kurulusunda başkan .. Evet o sürecte benı ıhmal ettı .

Cekilin ben aslanim. sonsuz guvenmen gerekir. soylediklerinin yaptiklatinin altinda buzagi arama. Her daim bakimli ve asil ol. Her seyden once KENDİNE GUVEN. Bebeleri kiskanma...

Cekilin ben aslanim. sonsuz guvenmen gerekir. soylediklerinin yaptiklatinin altinda buzagi arama. Her daim bakimli ve asil ol. Her seyden once KENDİNE GUVEN. Bebeleri kiskanma...

yanı onu incitmiş olabilirim . bundan dolayı ayrılıgı düşünmüş olabilirmi bir aslan burcu olark ne düşünüyorsun

Bende aslanım ama adamın olaya vereceği tepki burcuna değilde ruh haline karakterine göre değişir bunu biz değil sen bilebilirsin

İlgisizliginin nedeni budur diyemem. Ama sunu soyleyebilirim. Benim sozum senettir. Yani ben arkadasimla ilgilenmem gerekiyor diyorsam sen altinda bir sey arayip beni kasmamalisin. Hadi sen bunu yaptin diyelim ama sevgiline hissettirmemelisin. Daima basin dik, kendinden ve en onemlisi sevgilinden emin olmalisin. Bakimli olmanda ve guzel kokmanda diger sartim...

Aslanla ne alaka yahu herşeyi burca bağlamayın.
Ha şu püf noktayı vereyim madem, aslanlar ayrıldıklarında boşluğa düşerler ve bunu çok abartırlar. Sizden ayrı kaldıklarında size kafa yoracağı için birlikte ama yalnız olmayı tercih edebilirler. Yani bilir ki siz ordasınız duruyorsunuz, bu ona rahatlık verir ve istediği gibi soğuk davranabilir.

Aslanla ne alaka yahu herşeyi burca bağlamayın.
Ha şu püf noktayı vereyim madem, aslanlar ayrıldıklarında boşluğa düşerler ve bunu çok abartırlar. Sizden ayrı kaldıklarında size kafa yoracağı için birlikte ama yalnız olmayı tercih edebilirler. Yani bilir ki siz ordasınız duruyorsunuz, bu ona rahatlık verir ve istediği gibi soğuk davranabilir.

Yani istemediği bi ilşkiyi mi sürdürebılır demek ıstıyorsun

hangi yardım kuruluşuymuş bu?şu meşhur vakıflardan falan değildir inşallah.
benim bildiğim yardım kuruluşları,kimsesizlere,çocuklara ve yaşlılara yardım eder.kendinden birkaç yaş küçük,genç kızlara yardım kuruluşu gibi bir oluşum var da,ben mi bilmiyorum

Yani istemediği bi ilşkiyi mi sürdürebılır demek ıstıyorsun
Evet çünkü ilgisiz kalamazlar.
Hani bir hata yapsan telafi etmeye çalışsan bu sürede soğuk durabilir bu normal ama hem kendi dönüp hem soğuk olması bunu gösteriyor.

Evet çünkü ilgisiz kalamazlar.
Hani bir hata yapsan telafi etmeye çalışsan bu sürede soğuk durabilir bu normal ama hem kendi dönüp hem soğuk olması bunu gösteriyor.

Biz ayrılmadık sadece normal sürece göre daha az iletişim kurduk .ben zaten normaldede ona pek msj atmazdım hep ondan beklerdım o atardı . yıne atıyor ama normalde gunde 5 kereyse 1 haftalık bir sürecte 3 kere gbi

Ah bu erkekler,
kızın tavrı nasıldı acaba
"ahhh bileğim burkooldooo lütfen yardım eder misin yürüyemiieeooyuuooorum" tarzıysa :(
biraz da ilişkiniz mantıkla başlamışsa, başka birinin ilgisi hoşuna gitmiştir.
SEN SUÇU KENDİNDE ARAMAAA
balık baştan kokmuş
ne demek"benle olmak zordur yapabilecek misin" ne demekkkkk

Ah bu erkekler,
kızın tavrı nasıldı acaba
"ahhh bileğim burkooldooo lütfen yardım eder misin yürüyemiieeooyuuooorum" tarzıysa :KK43:
biraz da ilişkiniz mantıkla başlamışsa, başka birinin ilgisi hoşuna gitmiştir.
SEN SUÇU KENDİNDE ARAMAAA
balık baştan kokmuş
ne demek"benle olmak zordur yapabilecek misin" ne demekkkkk

Yani kız işsiz ve kimsesiz yakın bi süreçte ev sahibi evden atacaktı.

Ben de aslanım yükselenim de aslan hatta :KK45:Çevrem kalabalık değildir, bir iki insan annem ve sevgilim. Robin hood da değilim. Birine yardım edeceksem sevgilimi tedirgin ederek yapmam. Bunun aslanlıkla alakası yok, bazı insanlar sahiden alfadır. İstese de istemese de ilgi odağıdır, kimi değildir sırf gevşekliğini kapatmak için öyle gibi davranır herkesle muhatap olur.

Ama madem burçlara inanıyorsunuz, çok net doğrularım vardır kural esnetmem, yalan söylemem öyle diyosam öyledir. O da öyledir dye umalım.

Biz ayrılmadık sadece normal sürece göre daha az iletişim kurduk .ben zaten normaldede ona pek msj atmazdım hep ondan beklerdım o atardı . yıne atıyor ama normalde gunde 5 kereyse 1 haftalık bir sürecte 3 kere gbi
Mantıkla başlamış ve iletişiminiz de çok az daha da azalmış.
Ben bi aslan olarak ilişkimde yalan konuşmam ve karşımdaki bana güvenmiyorsa da ayrılırım. Aslan erkeği ve kadını farklıdır. Aslan erkeği çapkındır mesela. Tabi sırf burçlardan gittik bu doğru değil. Karakter en önemli etken.

Back
X