• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah be görümce

Allahın izniyle bir bebeğin olsunda en güzel ismi bulursunuz, çok istiyorsanız aynısıda koyarsınız.
Eğer niyet kötü ise ekmeğine yağ sürme hiç aldırma. Takma kafana... Sen aldırmazsan emin ol fikri değiştirir bile...

Merhaba ablalarim ve kardeslerim,

Sizlere bir sorum olacak,
5 sene oldu evleneli, ve 3 kere tup bebek tedavi sureci gecikdik, hamile kaldim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu, kaybettim...
senelerdir kizimin adi zeynep,
oglumun adini ensar koyma niyetiyle yasadim, ama olmadi.. hayatti bizim boyle bir imtihanimiz var diye kimseyi kiskanmadim veya cocuklarina imrenircesine bakmadim,
ama gorumcem 3 cocuguna hamile ve dogacak bebeginin adini ensar olacagini soyledi halbuki bizim ne cok bebek isteyip o isme niyetlendigimizi biliyordu, duydugumda aaa bizde o ismi dusunuyoruz dedim, kendisi sizde koyarsiniz ne olacak dedi..
sorum:
ben kendi bebegimi ensarim diye sevme hayali ile yasar iken simdi onun bebegine nasil oyle seslenecegim? nasil sevecegim, sizinde iciniz acirmiydi her bebege baktiginizda?
Demek ki bebeginiz olursa adı ensar olmayacakmış biz bu durumu
"Göklerden inen bir karar vardır " diye nitelendiriyoruz :kahve:
Yani saka bir yana ben oyle inanıyorum rabbim evlat nasip etti ise size onun adı da zaten hazırdır.
Üzülmeyin onu da oyle seversiniz
Insallah ! ...

Tuhaf ve anlayıssız biri cidden içini acıtmıs canım sınav bu zamanla aklına yeni bi isim düşer .inş evlatların olur ennn kısazzamanda. Bu arada dns tahlılı spermlerin kesin yaptrın kaan aydosu arastırmalısın

Resmen terbiyesizlik yapmış. Sizi yaralayacağını düşünmemiş olamaz. İsim kıtlığı mı vardı. Başka isim koyabilirdi. Hiç tepki vermeyin.

Merhaba ablalarim ve kardeslerim,

Sizlere bir sorum olacak,
5 sene oldu evleneli, ve 3 kere tup bebek tedavi sureci gecikdik, hamile kaldim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu, kaybettim...
senelerdir kizimin adi zeynep,
oglumun adini ensar koyma niyetiyle yasadim, ama olmadi.. hayatti bizim boyle bir imtihanimiz var diye kimseyi kiskanmadim veya cocuklarina imrenircesine bakmadim,
ama gorumcem 3 cocuguna hamile ve dogacak bebeginin adini ensar olacagini soyledi halbuki bizim ne cok bebek isteyip o isme niyetlendigimizi biliyordu, duydugumda aaa bizde o ismi dusunuyoruz dedim, kendisi sizde koyarsiniz ne olacak dedi..
sorum:
ben kendi bebegimi ensarim diye sevme hayali ile yasar iken simdi onun bebegine nasil oyle seslenecegim? nasil sevecegim, sizinde iciniz acirmiydi her bebege baktiginizda?
çok ayıp etmiş görümcen yapmaması gereken birşeyi yapmış ... kareşini de mi düşünmedi hiç

Back
X