Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kızın maşallah bir sorunu olmadı. Ilk köpek dişlerini çıkardı, sonra ortaları. Her iki güne bir de yanlardan patlıyor. Ara sıra dişlerini üzerimde törpülemesi dışında bişey yok. Taze soğan ver diş etlerine sürsün kemirsin. Hem yumuşatır hem çıkmasını kolaylaştırır.
Benim kızın maşallah bir sorunu olmadı. Ilk köpek dişlerini çıkardı, sonra ortaları. Her iki güne bir de yanlardan patlıyor. Ara sıra dişlerini üzerimde törpülemesi dışında bişey yok. Taze soğan ver diş etlerine sürsün kemirsin. Hem yumuşatır hem çıkmasını kolaylaştırır.
Suan hala ayagimda salliyorum uyutmak icin bi mucadele icindeyim vallahi yoruldum arrik. Zaten şu sevgileri olmasa insan nasil sabrederdi hiic bilmiyirmmmm. Ahh annelik ahh
Suan hala ayagimda salliyorum uyutmak icin bi mucadele icindeyim vallahi yoruldum arrik. Zaten şu sevgileri olmasa insan nasil sabrederdi hiic bilmiyirmmmm. Ahh annelik ahh
Kesinlikle öyle Sen gene iyisin benimki hala emerek uyuyor diş döneminde uykuya hemen dalamıyor emerken kucağımda geziyorum bir yandan ve oğlum 11 kilo olmuştur heralde