- Emoji Skoru
- 1.369
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Legendwomen
-
ben de öyleyim bir çözüm yolu varsa burada bekliyorumselam hanımlar burayı çok meşgul ediyorum ama düşünceleriniz öyle güzel oluyor ki kimseye anlatamadığım şeylerin cevabını burada bulabiliyorum asıl sorunum şu ders çalışırken çok kolay dikkatim dağılıyor youtubeda ders videosu açıyorum çalışmak için bilgisayarda sonra bir bakıyorum ki farklı sitelere girmişim ama hala ders açık bir şekilde bu sorunu yaşayan var mı çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Ne kadar da benselam hanımlar burayı çok meşgul ediyorum ama düşünceleriniz öyle güzel oluyor ki kimseye anlatamadığım şeylerin cevabını burada bulabiliyorum asıl sorunum şu ders çalışırken çok kolay dikkatim dağılıyor youtubeda ders videosu açıyorum çalışmak için bilgisayarda sonra bir bakıyorum ki farklı sitelere girmişim ama hala ders açık bir şekilde bu sorunu yaşayan var mı çok teşekkür ederim yorumlarınız için
YaaaaBenim bebeye bakarsanız ben sizin yerinizede ders çalışırım
En çok sana allah yardım etsin bebisinleBenim bebeye bakarsanız ben sizin yerinizede ders çalışırım
Çünkü mantığımızda başka yol yok olarak kabulleneceğiz sonra bütün ve son gücümüzü çalışmak için harcarsak işte o zaman gelsin motivasyon.En çok sana allah yardım etsin bebisinleazmin harika istikrarda öyle bebekle çalışmak ev işi şu bu çok zor sana kocaman maşallah bebişim
Bence reklamlara tıklıyorsunuz dur bilmeden Cokk normal nasıl anlatabilirim nasıl anlarlar böyle canlı ders üzerinden diyerek dikkat dağınıklığı olabilir bir veli olarak çok görmüyorum çünkü herşeyi zor bu pandemininselam hanımlar burayı çok meşgul ediyorum ama düşünceleriniz öyle güzel oluyor ki kimseye anlatamadığım şeylerin cevabını burada bulabiliyorum asıl sorunum şu ders çalışırken çok kolay dikkatim dağılıyor youtubeda ders videosu açıyorum çalışmak için bilgisayarda sonra bir bakıyorum ki farklı sitelere girmişim ama hala ders açık bir şekilde bu sorunu yaşayan var mı çok teşekkür ederim yorumlarınız için