Ah bu ben...

ruyalargercekolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.160
25
108
Merhaba kızlar.. Benim 3 yıllık bi ilişkim var. Sevgilimle birbirimizi çook seviyoruz. Ama ben çok kıskanıyorum. Takıntılıyım. Her lafında birşey arıyorum. Obsesif kompulsif bozukluk var bende. Bilen iyi bilir. Takıntı hastalığı. Şüpheci takıntılı.. Bişeye takıldınız mı bir adım ilerisini göremezsiniz. Neyse. Tartışıyoruz. Dünya başıma yıkılıyo. Yıkılıyorum ya. Yazın italya ya gidicek. Sınıftan kız arkadasları da olucak. Artık ona takılmıyorum bile. Ben bile hayret ediyorum kendime. Erasmus için bu arada. Neyse. Tartıştığımızda da aramaz hiç hemen. Zaman geçmesini bekler. O arada ben deliririm tabi. İstiyorum ki o arasın. Ben biraz peşimden koşsun istiyorm. Tartışınca konusurken de ben ağlayınca kendini haklı cıkarmak için ağlama diyo. Ya diyorum ki millet sevdiğinin bir damla gözyaşına kıyamaz sen ne diyosun diyorum. Kızlar çok bunalıyorum. Ayrı şehirlerdeyiz bu arada malesef.. Şimdi soğuk yazıyorum. Tartışırken kalbimi kırcak söz söyledi. Yani bilmiyorum. Nasıl davransam bilemiyorum bazen.?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erasmus için gidecekse uzun süre kalacak demektir yalnız, bir seneliğine gitmiyor mu? Nasıl tahammül edeceksiniz?

bak işte istemediğin zaman takılmıyorsun demek ki birşeylere. çünkü bu senin durumunda olan kişileri bırak, normal insanların bile kıskanacağı ve müsaade etmeyeceği birşey belki. ilerleme var demek ki

Ya çok bunalıyo. Bunaltıyorum. Farkındayım. Kız arkadaşı olsn istemiyorum mesela. Watsapta sınıf grubu var. Veda mesajı attım son stajm dedi. Hımm tamam gibi bşy yazdm. Sormadm ne yazdın diye. Ama merak da ettm. Watsappa bakıp duruyorm mesela çevrimiçi mi diye. Face de bişey paylaşsa kız beğenmiiş mi diyorum. Dünyam onun etrafında dünüyo. Kötü bişey aslında

Bence probleminiz uzaklıktan kaynaklanıyor daha çok,sizin açınızdan da öyle yani. Beraber vakit geçirme şansınız yok mu hangi şehirlerde oturuyorsunuz?

Geçen yıl aynı şehirdeydik. Ama bn yine böyleydim. Bi kız arkadasıyla yanlıs bi anlaşılma oldu. Ben onu çook kıskandım. Anlattı bana durumu. Bişey yapsa niye anlatsn zaten dimi. Anlatmaz ki benim de haberim bile olmaz yani. Neyse başka zaman da o yanlıs anlaslma olan arkadaşıyla face de bi mesaj sildi. Sebebini de bana gayet mantıklı açıkladı. Silerken ben de girmiştim face ine. Ama niye sildiğini biliyorm. Mantıklı açıklaması var. Buna çok inanıyorum. Ama o zamandan beri bişey olcak diye korkuyorm. Ve bu kız da gidiyor erasmusla. Ama takmıyorm. Çünkü sevgilim konusmuyo onunla. Face ve watsaptan engelledi. En yakın kız arkadaşıydı. Bnm yüzümden konusmuyolar. Saolsun sevgilim de kırmadı bni. Uzun zmaan geçti ama. Ben takılmıyorum. Dedim sevgilime. Eğer orda onunla konusmak durumunda kalırsan bana söyle. Burda benim içim içimi yemesin dedim. Tamam dedi. Bana o güveni verdi. Güveniyorum aslında. Ama hissettiremiyorum malesef

Sevgilini dunyanin merkezine koymussun kendisini hint kumasi hisseder sayende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okb anlattığın gibi bir şeye takılıp kalma, birini takıntılı şekilde kıskanma durumu değildir cnm.
senin bu aşırı kıskançlığın obsesyondan değil.
italyaya gidiyormuş al bi bilet sen de git yanına ne güzel.

Ne güzel dee. Öyle gidemem ki canım. Aileme ne dicem. Malesef gidemem. Ailem biliyo ilişkimizi ama o kadar da değil. Gidemem maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…