- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
Merhaba kızlar.. Benim 3 yıllık bi ilişkim var. Sevgilimle birbirimizi çook seviyoruz. Ama ben çok kıskanıyorum. Takıntılıyım. Her lafında birşey arıyorum. Obsesif kompulsif bozukluk var bende. Bilen iyi bilir. Takıntı hastalığı. Şüpheci takıntılı.. Bişeye takıldınız mı bir adım ilerisini göremezsiniz. Neyse. Tartışıyoruz. Dünya başıma yıkılıyo. Yıkılıyorum ya. Yazın italya ya gidicek. Sınıftan kız arkadasları da olucak. Artık ona takılmıyorum bile. Ben bile hayret ediyorum kendime. Erasmus için bu arada. Neyse. Tartıştığımızda da aramaz hiç hemen. Zaman geçmesini bekler. O arada ben deliririm tabi. İstiyorum ki o arasın. Ben biraz peşimden koşsun istiyorm. Tartışınca konusurken de ben ağlayınca kendini haklı cıkarmak için ağlama diyo. Ya diyorum ki millet sevdiğinin bir damla gözyaşına kıyamaz sen ne diyosun diyorum. Kızlar çok bunalıyorum. Ayrı şehirlerdeyiz bu arada malesef.. Şimdi soğuk yazıyorum. Tartışırken kalbimi kırcak söz söyledi. Yani bilmiyorum. Nasıl davransam bilemiyorum bazen.?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi