ah bu ben....

selincannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
139
61
38
kızlar ben bu aralar kendimi acayip saldım. :KK43: kendime zaman ayıramaz oldum sürekli uyuyorm yataktayım. işe gidip gelmemin haricinde dışarı çıktığım yok. aslında çok arkadaşm var herzaman giyinir süslenir hafta sonları onlarla bulşrdm ama yaklaşık 1 ayı aşkın süredir hafta sonlarında bile bahane bulup evde kalıyorm. kendime gelmek istiyorm ama gelemiyorum hep bi uyuşukluk işe giderken bile özenmiyorm kıyafetime alnıma ufak sivilcer çıktı evdekilerle bile doğru düzgün konusmyorm arkadaşlarm şikayetçi. alışverşsiz duramıyodm aylardr tek bse almadm kendme. telefon elimde hep yatakta film izlyorm yada nette taklyorm.. nişanlm bile şikayetçi onnlda ilginemez oldm sınava hazırlanyorm ders çalşmyorm onu da astım. banka işlerim var ona bile çıkamıyorm nolck sonm bıktım bu halimden ne kendmle ne ailemle ne nişanlnla ilgli sormllkları yerine getiremiyorm :KK43: sizce psijolojik destek almalı mıyım yoksa kendi içimde mi bitirmeliyim. :KK43:

Olur öyle arada hemen sabah itibari ile silkelen..Psikolojik destege gerek yok bence.. :)

Bir problem veya canini sikan bir sey mi oldu?
Bu durumu uzatma derim yarin yeni bir baslangic yap ve kendinle ilgilen. kendinle ilgili oldukca cevrendekilerle de ilgilenebilirsin..

Bir problem veya canini sikan bir sey mi oldu?
Bu durumu uzatma derim yarin yeni bir baslangic yap ve kendinle ilgilen. kendinle ilgili oldukca cevrendekilerle de ilgilenebilirsin..
bariz birsey yok çok şükür ama mevsimsel galiba belkide deprestondr bilemiyorm :( kimseyle de paylaşamyorm

hayır film izliyorm. instagramda resmlere bKyorm okuyorm yada arkdşlarm veya kuzenlermle lak lak edyorm hepsi bu. birinin olması söz konusu ble değil
Seni bu hale getiren birsey olmali istersen bu hale geldigin gunu dusun ne olduda selincannn bu hale geldi.?

psikolojik bir durum göremedim de hemen ilişkinizi bitirmeye gitmek niye???

ben ilişkimi bitirmekle ilggili birsey soylemedim ki. devam ediyo sadece ilişkime bile ilgisizliğim yansıdı okadar

siz "kendi içimde mi bitirmeliyim " yazmışsınız ben "kendi ilişkimide mi bitirmeliyim " diye okumuşum çok pardon gerçekten..

monoton geliyordur da artık herşey bu monotonluktan sıkılmışsınızdır.

yani sürekli aynı şeyleri yapmak monotonluğu getirir.

siz "kendi içimde mi bitirmeliyim " yazmışsınız ben "kendi ilişkimide mi bitirmeliyim " diye okumuşum çok pardon gerçekten..

monoton geliyordur da artık herşey bu monotonluktan sıkılmışsınızdır.

yani sürekli aynı şeyleri yapmak monotonluğu getirir.

sorn değil :)
teomandan bana biraz renk ver şarkısını kendime armağan edeyim ozmn :) kendimi zorlycam inş düzelirim

sorn değil :)
teomandan bana biraz renk ver şarkısını kendime armağan edeyim ozmn :) kendimi zorlycam inş düzelirim
yaptığın şeyleri farklılaştırmayı denersen belki çıkabilirsin bu durumdan o_O

mesela basit bir örnek veriyorum ; eğer sürekli alışverişe gittiğin bir arkadaş gurubun varsa ara onları ama bu sefer bilardoya bovlinge falan gidin :KK50:

yaptığın şeyleri farklılaştırmayı denersen belki çıkabilirsin bu durumdan o_O

mesela basit bir örnek veriyorum ; eğer sürekli alışverişe gittiğin bir arkadaş gurubun varsa ara onları ama bu sefer bilardoya bovlinge falan gidin :KK50:
işte dışarı çkma isteğim olsa gderm her türlü de istek yok eve kapandım resmen hatya odama hatta yatagıma :( ama gerçekten toplanp çkcam eğer hala zevk almyosam ve kurtlamyosam önmzdeki hafta içi psikologa gtmyyi düşünyorm belki biraz açılırm belki depresyondr ki öyle görünüyo oda gdeblrsem

işte dışarı çkma isteğim olsa gderm her türlü de istek yok eve kapandım resmen hatya odama hatta yatagıma :KK43: ama gerçekten toplanp çkcam eğer hala zevk almyosam ve kurtlamyosam önmzdeki hafta içi psikologa gtmyyi düşünyorm belki biraz açılırm belki depresyondr ki öyle görünüyo oda gdeblrsem

depresyona girenler bile depresyonda olduğunu çok zor kabul ediyorlarmış ama sen daha uzmana görünmeden kabul ettin :KK45:

internette araştırdım ve sonuçlar onu gösterdi her yol ona çktı psikoloji dersleri aldm ve blyorm az çok. sadece bilincindeyim yaşadığım durumun farkındayım. depresyona grenler bile kabul etmyo derken buda sizin teşhisiniz heralde

Back
X