- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi sweetygirll
-
Yukarida yazdığım pankart meselesi ölüme ilgili değilSahte hesaplardan yolladığı mesajın içeriği nedir ki? Ölümle tehdit falan mı var? Savcılıktan önce siz abla olarak konuşup bir kulağını çekebilirsiniz bence kardeşime mesaj atma daha fazla diye
Arkadasa katiliyorum ilk önce böyle deneyin. Baktiniz olmadi sikayette bulunursunuz. Yada siz onun bi acigini bulup tehdit edinSavcılık işlerinden anlamam fakat aklıma bir erkeğe aratıp polis gibi konuşup korkutmayı deneseniz. İşte şikayete geldiler dosya açılacak feyk hesaplar senin bulduk falan dese ne bileyim belki korkar. Arkadan da polis telsiz sesi açarsınız YouTube den inandırıcı olur belki.
Eşim dedi o yazanin tahmin ettiginiz kisi olduguna emin olursaniz ben polismis gibi konuşurum diye ama polis telsiz hic aklima gelmemisto dur bakalim deneyelim bi numarasina ulasabilirsekSavcılık işlerinden anlamam fakat aklıma bir erkeğe aratıp polis gibi konuşup korkutmayı deneseniz. İşte şikayete geldiler dosya açılacak feyk hesaplar senin bulduk falan dese ne bileyim belki korkar. Arkadan da polis telsiz sesi açarsınız YouTube den inandırıcı olur belki.
Direk feyk hesaplar üzerinden sensin demeyin o zaman emim değilseniz. Üstü kapalı bir şekilde söyleyin işte her yerden rahatsız edende sensin başın büyük derde girer okuluna haber gider sicilin kirlenir falan diye gözünü korkutun. Savcılık falan kardeşinizin iyicene psikolojisi bozulmasın.Eşim dedi o yazanin tahmin ettiginiz kisi olduguna emin olursaniz ben polismis gibi konuşurum diye ama polis telsiz hic aklima gelmemisto dur bakalim deneyelim bi numarasina ulasabilirsek
Bende gülüyoruz filanda normal şeyler degil aslinda daha neler göreceğiz kim bilirBoyle seyleri okudukca korkuyorum cocuklarim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?