• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah bu gorumceler

polyanaak

WHATSAPP YAZIŞMALARI
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
13
3
16
35
Nisanlimla kavga ettik ve 14 şubatta birbirimizi aramadik ancak kiz kardesi aramızi yapacagina bu kiz seni bunaltip üzüyor demis ertesi gun bulustigumuzda israrim uzerine soyledi.birde resim cekilip abisiyle facebookta baslik olarak pampisimle 14 subat keyfi yazmis. Biz ertesi gun.nisanlimla buluşup sorunumuzu cozduk oda uzuldugumun farkina vardi bende kardesinin böyle yapmasina üzüldüm dedim kardeşini arayarak faceboktaki o resmi ve yazıyı kaldirttirdi Kiz simdi kesin arkamdan konusmustur.

Sen görümcene olabildiğince iyi davran erkek arkadaşın sen iyi davrandıkça görümce de senin dedikodunu yapmaya devam ettikçe onun içindeki kötülüğü görsün,benim taktiğim budur bu konularda.

hepsini kaynar kazana atmalı :KK53:
(1 dk şaka yaptım bende görümceyim :KK70: ama iyi olanındanım yani )

Nisanlimla kavga ettik ve 14 şubatta birbirimizi aramadik ancak kiz kardesi aramızi yapacagina bu kiz seni bunaltip üzüyor demis ertesi gun bulustigumuzda israrim uzerine soyledi.birde resim cekilip abisiyle facebookta baslik olarak pampisimle 14 subat keyfi yazmis. Biz ertesi gun.nisanlimla buluşup sorunumuzu cozduk oda uzuldugumun farkina vardi bende kardesinin böyle yapmasina üzüldüm dedim kardeşini arayarak faceboktaki o resmi ve yazıyı kaldirttirdi Kiz simdi kesin arkamdan konusmustur.

peki gerçekten bunaltıp üzüyor olabilir misiniz nişanlınızı?
benim kardeşimin, abimin nişanlısının onu bunaltıp üzdüğünü hissetsem ben de söylerim
hatayı nişanlınız size söyleyerek yapmış bence
dengeyi koruyabilmek için böyle şeyler söylenmemeli :KK12:

Nişanlınız resim için hata etmiş,eğer kardeşim bana telefon edip çekildiğimiz resmi kaldır demiş olsa benim de canım sıkılır hatta kırıldım.

Bu ne stres .
Kuzum gorumcen foto atmis iyi ya da kotu niyetli bilmem ama sen ftoğraflarıi onemseyerek kendini kucuk dusurmussun ve de karsindakini yani gorumceni kiskanmis oldugunu belli etmissin...
sen sinirlenince o da kendini kiymetli hissetmis...
Bosver ..
Kavganizi flaan da kimseye acmayin sonucta siz duzelirsiniz basklari zamani gelinceyüzünüuze vurur kotu o yuzden umursama

Kusura bakmayın ama insan kardeşiyle bu tür şeyler konuşur normal bunu niye size söylüyorki nişanlınız çok ayıp olmuş görümceye

Aslinda ekstrem seyler yapmamis. Facebook'takini zaten salla, ustune alinmana gerek yok.
Yoruma gelince... Kim olsa sevdigi insanin biriyle cok sorun yasamasina boyle bir yorum yapabilir. Arkadas olur, kardes olur.
Eger cok sik sorunlar yasiyorsaniz bir de... Onun bu yorumuyla kendini sorgulayabilirsin. Sorunlariniz kimden dolayi cikiyor? Sen mi ustune gidiyorsun gercekten, vs. Hakli olabilir.

Simdi farkettim. Kizi aratip o paylasimi kaldirtmakla dikkati hepten uzerine cekmis, sorun cikardigini alenen belli etmissin. Hadi gecmis olsun.

Boş bogaz bi nişanlın var herşeyi sana niye anlatıyor demek ki senin yaptıklarında kızkardeşine anlatıyor ki o kızda senden için bunaltıyor seni diyor boşuna görümcee ne yüklenme senin nişanlın kaba tabirle lafçılık yapıyor ne ayıp!!!!!!

Abim nişanlısının, sevgilisinin hatta karısının lafıyla, gaayet normal bi resmimizi kaldırtsa bana, git soyadını değiştir derdim..

Muhtemelen seviniyosunuzdur, ohh lafımı sözümü geçirdim diye ama üzgünüm, bu gibi ayarsızlıklar, zayıf karakter göstergesidir bence..

1. Sevgilinizin kardeşiyle arasında geçen konuşmayı size anlatması hata.

2. Görümce adayınızın seni boğuyor, üzüyor demesi hata.

3. Sevgilinizin fotoğrafı kaldırtması hata.

4. Sizin fotoğrafın kaldırılmasını istemeniz hata.

Hikaye de 3 kişi var, 3ü de hatalı bana göre.
Bende görümce olacağım, kardeşimle nişanlısı tartışsa, kız hatalı bile olsa, seni boğuyor, üzüyor demem.Diyelim ki başka bir sebepten kardeşim bana fotoğrafı kaldır dese, ikisine de küserim. Ne haliniz varsa görün derim hatta. Çok kalbim kırılırdı.

Kardes arasinda boyle konusmalar gecebilir , Nisanlin israrin üzerine bile bunu sana soylememeliydi ..

Ayrica kardesimin nisanlisi sirf istiyor diye , facedeki resmi kaldirsam .
O kiz hakkinda iyi dusuncelerim olmazdi ..

Kardes arasindaki dialoglara karismayin litfen.

Back
X