• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah bu gorumceler

1. Sevgilinizin kardeşiyle arasında geçen konuşmayı size anlatması hata.

2. Görümce adayınızın seni boğuyor, üzüyor demesi hata.

3. Sevgilinizin fotoğrafı kaldırtması hata.

4. Sizin fotoğrafın kaldırılmasını istemeniz hata.

Hikaye de 3 kişi var, 3ü de hatalı bana göre.
Bende görümce olacağım, kardeşimle nişanlısı tartışsa, kız hatalı bile olsa, seni boğuyor, üzüyor demem.Diyelim ki başka bir sebepten kardeşim bana fotoğrafı kaldır dese, ikisine de küserim. Ne haliniz varsa görün derim hatta. Çok kalbim kırılırdı.
Yazmak isteyipte usenip yazmadigim herseyi yazmissiniz.klavyenize saglik:)

Ay görümceler tırmalasın sizi !
Sizde hiç suç yok hep görümcelerde suç!

Ne demek kaldirmasini istedim?
Kim oluyorsunuz pardon?
Sizin sevgiliniz olmadan once o kisi seneleeerrce abisiydi o kizin.
Ne yani bide hakli tabi kaldiriryim resmimizimi desin gorumceniz?
Abim bana oyle bisey desin yengeme cephe alirim ben.
Hatta abimede, boyle luzumsuz biseyi gelip benden istemesine..

Konu başlığına bakarak bizde ah bu gelinler mi desek acaba? Üstelik henüz evli bile değilken, iki kardeşin ilişkisine karışıp fotoğrafın kaldırılmasını istiyorsunuz işin kötü yani nişanlınız da bu isteğinizi yerine getiriyor. Sanırım damat adayımız henüz olgunluğa erişmemiş, şu an isteğiniz yerine getirildiği için memnun olabilirsiniz ama bu karakterdeki insanlar evlendiklerinde tam tersi biçimde davranıyorlar.Sizin açınızdan tehlikeli bir durum aslında.

Daha beteri, kerdeşinin sizin için yaptığı yorumu size anlatıyorsa, sizin onun için yaptığınız yorumları da kardeşine anlatıyordur. Sonuç; işler ilerlediğinde forumdaki bir çok arkadaşımızın yaşadığı denge ve iletişim sorunu yaşayacaksınız gibi görünüyor.

valla ben onu bunu bilmem gelin olarak mükemmel olduğumu biliyorum saygım sonsuzdur. ama bir tavsiye vereyim ne olursa olsun altlı üstlü aynı apartmanda oturmayın, melek bile olsanız benim gibi işten eve evden işe giderim beni delirttilerse herkesi delirtir bu kıskançlıklar benim anlamadığım şu eşimin yanında başka eşim olmadan başka nasıl davranabiliyor bana bu nasıl bi yetenektir ki çift kişilikli gibi ama çözdüm olayı o kadar iyi niyetli oldıuğumu eşimin yanında gösterince o da bi ne oluyor ya dedi ii oldu her sabah akşam aşağıya uğrayan eşim şimdi sadece haftadabi kere cuma akşamları balık yemeğe benimle beraber iniyor ve çıkıyor sadece 1 saat sürüyor oda

Back
X