Ah bu ikinci çizgi

KF3007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
19
6
1
30
Merhabalar arkadaşlar bende boyle bi sorun var ve cok kararsizim adetim geçmedi ama gecen ay gec oldum normal düzenimde bugünlerde olmam lazım asiri bel agri ve sag kasık agrim var test yaptm ama bi turlu birsey anlamayamdim yardım edermisiniz..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 315
Cizgi var gibi gorunuyo ama en garantilisi kan testi insallah istedigin sey olur canim

Canım bence kan testi ile takip et.ben 2 günde bir yaptırıyorum artıyor mu diye

neyi anlayamadın tatlım ya bariz ikinci çizgi var ama insan onaylatma gereği duyuyor anlıyorum seni :KK66: hamilesin tebrik ederim :)
Canim banada oyle geliyo ama adetime daha var birde adet olcakmisim gbi karnim ve belimde asiri agri var cok karamsarim

Canim banada oyle geliyo ama adetime daha var birde adet olcakmisim gbi karnim ve belimde asiri agri var cok karamsarim
Bi arkadasimda senin gbi oldu canm adetine dha gunu varken test yapti silik cikmisti kan degeride yavas artiyordu kimyasal gebelik ckti seni uzmek icin sylemyrm ama cok umutlanma snra hayal kiriklgi oluyor bekle canm sn varsada supriz olur

Cnm benim de aşırı bel agrim var sakat gibi adetimle başladı ve hala geçmedi daha da arttı sakat gibiyim hareket edemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum kan yaptın mi

Tebrikler.. sagliklidir insallah ilk isin kan testi vermek olsun:anneadayı:

Canım benimde böyle idi bu defa ki bebeğim de çünkü adetime çok vardı daha hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Hamileliğin basında olan belirtiler adet belirtileri ile neredeyse aynıymış ondan sana öyle gelıo BEncede hamilesin

Merhabalar arkadaşlar bende boyle bi sorun var ve cok kararsizim adetim geçmedi ama gecen ay gec oldum normal düzenimde bugünlerde olmam lazım asiri bel agri ve sag kasık agrim var test yaptm ama bi turlu birsey anlamayamdim yardım edermisiniz..

Canim pozitif cikmis kan tahlilide ver tam kesinlessin :KK66:

Aranızda yeniyim :) Canım benim kan testi yaptırmalısın bir an önce.BAT ına çok varsa kimyasal olabilir.Bende bu sabah test yaptım senin testin gibi sonuçlandı, yarın kan vereceğim.

Bence de hamilesin :) heöen kan testi yaptır. İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın :))

Back
X