Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim banada oyle geliyo ama adetime daha var birde adet olcakmisim gbi karnim ve belimde asiri agri var cok karamsarimneyi anlayamadın tatlım ya bariz ikinci çizgi var ama insan onaylatma gereği duyuyor anlıyorum senihamilesin tebrik ederim :)
Bi arkadasimda senin gbi oldu canm adetine dha gunu varken test yapti silik cikmisti kan degeride yavas artiyordu kimyasal gebelik ckti seni uzmek icin sylemyrm ama cok umutlanma snra hayal kiriklgi oluyor bekle canm sn varsada supriz olurCanim banada oyle geliyo ama adetime daha var birde adet olcakmisim gbi karnim ve belimde asiri agri var cok karamsarim
Haberlerini bekliyorum yarın tatlım haber ver bana unutma doktor günümüz yarın Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahCanım bence kan testi ile takip et.ben 2 günde bir yaptırıyorum artıyor mu diye
Merhabalar arkadaşlar bende boyle bi sorun var ve cok kararsizim adetim geçmedi ama gecen ay gec oldum normal düzenimde bugünlerde olmam lazım asiri bel agri ve sag kasık agrim var test yaptm ama bi turlu birsey anlamayamdim yardım edermisiniz..
Haberlerini bekliyorum yarın tatlım haber ver bana unutma doktor günümüz yarın Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Çok heyecanlıyım :) Rabbim yar ve yardımcımız olsunAminn canım. Ben de senden bekliyorum güzel haberler inşallah![]()
Valla bende yapmadim paZartesi yapicam ins ama cok agrim var belim asiri agriyo cok kararsizim hala kan testi yaptrip hayal kırıklığına ugramakta varCnm nerdesin haber et senle aynıyım ama test yapmadım