ah bu kadınlarımız....

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
guclu kadın gucunu ne esınden ne paradan ne makamdan ne ısınden ne karıyerınden alan kadındır...guclu kadın kendıne saygısı olan dımdık ayakta kalabılen kadındır...yınede tum sahıp olduklarınızla yada olamadıklarınızla elınızdekı en guclu sey sızsınız...siz sizden vazgecersenız ıste burda sık sık okudugum dayak yedım ama sevıyorum...paramı yedı ama seviyorum...ben onsuz yapamam......ıste kendınızden vazgecıp bırınden medet umuyor demekıtr...neden bunu kendınıze yapıp mutlulugnuzu bır baskasının keyfıne bırakıyorsunuz....bazı kadınları kılım gibi sılkeleyıp hadı artık kendine gel su hayata yenıden sarıl diyesım var...sadece yokluktan kaynaklanmıyor..nice varlık ıcınde kendine darlık cektıren kadınlar tanıdım..ama bes cocuguyla koca dayagından kacıp kendi mucizesını meydana getiren kadınlarda var...guclu kadın aklını kucumsemeyen sonuna kadar kullanan hemen pes etmeyen etrafına ısık yayan kadındır...ne olur kıymetınızı bılın...

Herkesin beklentisi, koşul ve imkanlari birbirinden farkli.. Mutlak bi dogru yok bu konularda..

Ve bir derdim ver bölümü kapanır...

Valla çok haklısınız ama bu güçlü kadının da suyunu çıkardık artık.
Şahsen kendim çıkardım yani.
Şuan düşünüyorum, hayatımdaki her şeyi kendim yapabilirim başka birine ihtiyaç duymadan ama herhangi bir yardım talebinde bulunduğumda ‘sen yaparsın’ cümlesi deli ediyor beni.
Tamam güçlü kadın sadece ama sadece güçlü karakterden oluşur, çizgiler ve sınırları bellidir.
Bunu sosyal hayata bu kadar adapte etmenin cefası da bir başka eziyet meselesi.
Kadınlar erkekleşti, erkekler kadınlaştı.
Güçlü olmak özdedir, illa hayatımızda lastik değiştirmeye ve diğer tüm angarya işleri halletmeye ihtiyacımız yok ya da incelik ve öncelik görmeden yaşamaya.
Size yapıştı mı bu laf, çıkmıyor sonra...

Back
X