- Konu Sahibi meryemmeryem
Birgün Prof.Üstün Dökmen konuşmalarında şöyle demişti;
Erkek anneleri neden anne değilsiniz de kayınvalidesiniz?
neden kızların anneleri damatlarının annesi olabiliyorken siz neden anne olamıyorsunuz dedi..
küçücük bi üzüntümü paylaşmak istiyorum sadece ;
6 yıllık evliyim , 10 yıldır eşimin ailesiyle tanışıyorum.
çalışan 3 çocuk annesiyim ee haliyle hiçbir şeye yetişmem mümkün olmuyor..
yetişiyorum ama nasıl gelinde sorun bana yineden şükürler olsun rabbime ..
bunca yıldır kayınvalidem 1 kerecik akşam yemeği yaptım iş çıkışı alın götürün veya buyrun yiyin diye ne aradı ne söyledi..
görümcem evleneli 1 hafta oldu kayınvalidem hergün yemek yapıyor kızına geçerken al götür diyor...
eee şimdi ben böyle kayınvalideye nasıl anne diyeyim nasıl yakın olayım nasıl seveyim
bu haksızlık değil midir..
gelinler neden hep bir adım uzakta dışarda olur...
böyle bir durum karşısında bende haliyle sevemiyorum yaklaşamıyorum yakın olamıyorum kayınvalideme
üzülüyorum gerçekten annemi kaybettim 8 ay oldu yaklaşık..
keşke kayınvalidem de annem gibi yakın olsaydı annem gibi sevebilseydim diyorum ama yok işte yok
Erkek anneleri neden anne değilsiniz de kayınvalidesiniz?
neden kızların anneleri damatlarının annesi olabiliyorken siz neden anne olamıyorsunuz dedi..
küçücük bi üzüntümü paylaşmak istiyorum sadece ;
6 yıllık evliyim , 10 yıldır eşimin ailesiyle tanışıyorum.
çalışan 3 çocuk annesiyim ee haliyle hiçbir şeye yetişmem mümkün olmuyor..
yetişiyorum ama nasıl gelinde sorun bana yineden şükürler olsun rabbime ..
bunca yıldır kayınvalidem 1 kerecik akşam yemeği yaptım iş çıkışı alın götürün veya buyrun yiyin diye ne aradı ne söyledi..
görümcem evleneli 1 hafta oldu kayınvalidem hergün yemek yapıyor kızına geçerken al götür diyor...
eee şimdi ben böyle kayınvalideye nasıl anne diyeyim nasıl yakın olayım nasıl seveyim
bu haksızlık değil midir..
gelinler neden hep bir adım uzakta dışarda olur...
böyle bir durum karşısında bende haliyle sevemiyorum yaklaşamıyorum yakın olamıyorum kayınvalideme
üzülüyorum gerçekten annemi kaybettim 8 ay oldu yaklaşık..
keşke kayınvalidem de annem gibi yakın olsaydı annem gibi sevebilseydim diyorum ama yok işte yok
Son düzenleme: