- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
Bu aralar çok sık konu açtığımın farkındayım arkadaşlar kusura bakmayın..Boşanmaya yakın iyice sinir hastası oldum.Biz zaten anlaşamıyorduk ama son zamanlara doğru aldatıldığımı öğrendim, inkar etti iftira dedi ama gözümle görmüştüm.Mesajlaşmaları yakaladım.Ailem kafayı dağıtayım beni tatile getirdi ama ben çok öfkeliyim.Avukatı genç güzel kadın kesin bununla da bir şeyler vardır ya evlenirlerse(e oha), ya benim eşyalarımı kullanıyorlarsa diye deli oluyorum stalklarım sonucu avukatıyla aynı üni mezunu benimki de mühendis insan bunu düşünür mü.Ailemi de yıldırdım, bırak ettiğini bulsun sanane ne yaparlarsa yapsınlar seviyor musun ki diyorlar, sevmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Benim aldığım ütüyle kıyafetlerini ütüleyip benim fön makinemle saçını yapıp süslenip işe gidiyor belki kadınlarla benim eşyalarım sayesinde flörtleşip buluşuyor diye düşünmekten kafayı yedim.Çünkü o şüphe düştü bir kere.Eşyalarımı bir an önce o evden çıkarmalıyım onu anladım.Bu şekilde kendimi enayi gibi hissediyorum zoruma gidiyor. Mesafe uzak İstanbul’un bir ucu, araç ayarlamak gerekiyor vs. Çekişmeli dava istemem de bu yüzden burnu sürtsün diye ama burdan hanımlar haklı olarak anlaşmalı bitir kurtul diyorlar. Çok zor durumdayım dua lütfen..