19 yaşındayım ilk aşk acisini yaşıyorum 3 yıllık bir iliski ama sevgili olmadik hic aileler falan hep tanisiyo ayni koyluyuz diyebilirim bundan dolayı ileride baskalariyla evlendigimizde birbirimze davetiye gidicek kadar yakın ailemiz.ama ben cok sevdim ozamanlar daha kucuktum simdi daha buyudum küs barış diye diye 2011den bu agustosa kadar geldik agustosun sonunda tamamen bitti en son bu sanştı bize verdiğim kaan diye bitti o halinden memnun sonra eski sevgilisi ile barıştı beni sevmedigini biliyorum ama degmicegini bildigim halde hala üzülüyorum dun gece ruyamda onun baskasiyla evlendigini gördüm ben dugune gidiyodum bembeyaz bi elbise gidiyodum o evet derken ben alkış yapiyodum çok sacma bu ruyayi gormek aklımda degildi onu düşünmüyodum bile ama o ruyadan sonra bugun kendime gelemedim gozumden onun için yas akmiyo en azindan eskisi kadar kolay aglamiyorum ama baska en ufacık bir seyde agliyorum, ne yapmam gerek bilmiyorum su an sevgilisi var mi yok mu bilmiyorum ama canım cok yaniyo ama asla onunla gidip konuşmam unutmak istiyorum ama onu gormesem ailesinden birini mutlaka goruyorum bi sekilde kendisi çıkmasa onu hatirlaticak bir sey çıkıyor karşıma ve ben sadece of diyorum