ah bu son günler gec artık geeç

nil00

1 kız 1 erkek 1 de yolda minik erkek
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
800
808
323
çok şükür haziran ayınada girdik ama son günler geçmiyor.benim sezeryan 14 haziran inşallah.

aynen canım insan stres oluyor bir de bebişini çok merak ediyor resmen özlüyorum oğlumu... benim de 17veya 18haziran olcak herhalde beklerse tabii inşallah:)

benimde sezeryan tarihi 26 haziran kısmetse çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

evet ya bende özlüyorum mavişler içinde saglıkla alayım kucagimada ne olacak kime benzeyecek esmer mi kumral mı uslu bebek olurmu off sorular sorular...
Allah hepimize yardım etsin.

Benim ortalama doğum tarihim haziran sonuna denk geliyor ama bende gerçekten o kadar beklemek istemiyorum. Çok sabırsızlanıyorum. Pazartesi kontrolüm var artık doğumum normal mi sezeryan mı belli olur diye düşünüyorum. Hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım da bu günlerde gelir geçer.

Benimde on ikisinde belli olcak.. Normal epidural istiyorum. Ama çok çok korkuyorum :18:
doğum stresi çok... Allah'ım herkese bebeğinin sağ salim almayı nasip etsin.

Gelmiyor bebeğim :/ Stres yapmaya başladım. Erken doğmasından korkarken şimdi geç kalmasından korkuyorum. Umarım tam zamanında doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…