- Konu Sahibi efemmmmmmmmmmmmmm
-
Oncellikle gecmis olsun dedegin gibi ufak ama can sikici bi durum, ben sana kantaron yagini tavsiye edebilirim
ozellikle yaralara cok iyi geldigini gozumle gordum, bi pamuk yardimiyla yaralarina ve kasinan yrlerine surebilirsin
çok çabuk kuruduğu için mi acaba? ben de sana ısıltılmış zeytin yağının içinde bekletmeni hatta havluya sarıp elini 1 saat falan öyle beklemeni tavsiye ederim.
geçmiş olsun her sağlık sorunu zor kendine göre..
kasıntı öldürecek beni.zaten once asırı kasınıyo sonra kasınan yerler acılıyo kesık gibi.kremleyıp eldıven takıp yatıyorum.yumsuyo bıraz ama gene aynı oluyo.tekrarlıyo yani.gunluk hayatımı okadar etkılıyokı anlatamam.suan oyle kasınıyo deli oluyorum.tesekkurler tavsı
iyi bir cildiyeci kesin çözer aslında işi. bir de hep mi böyleydi? son zamanlarda extra kullandıgın bısey var mı
geçen hafta bende öyledim ama yeni aldığım nemlendiriciden olduğunu fark ettim bu kremi sürmeyince geçti firmayı arayıp ürünüzü beğenmedim dedim onlarda yollayın dedi ,içindedeki esans oranı fazlaymış şimdi bana daha iyisinde 2 paket yollamışlar
artık hangi deterjan veya krem kullanıyorsan hemen bırakın bence ,o kaşıntı uyku dahi uyutmuyordu o plastik eldivende tetikliyor gibiydi çok şükür şimdi geçti
evet canım doktor kremler dahı catlatır yara yapar dedı.onemlı olan dogru kremı kullanmak dedi.krem surmeyıde bıraktım.en etlkılı kremı ılacı kullandım.gecıyo tamamen ve bır sure sonra aynı.rabbımden sıfa dılıyorum ne dıyeyım
evet canım doktor kremler dahı catlatır yara yapar dedı.onemlı olan dogru kremı kullanmak dedi.krem surmeyıde bıraktım.en etlkılı kremı ılacı kullandım.gecıyo tamamen ve bır sure sonra aynı.rabbımden sıfa dılıyorum ne dıyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?