ah bu yaralar maffetti beni

efemmmmmmmmmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
83
0
16
Aksaray
gunaydın arkadaslar.oncelıkte butun hastalara sıfa dılıyorum.benımkı buyuk bısey degıl ama canıma tak dedi.once parmaklarım asırı kasınıyo,kasıntıdan duramıyorum sonra kesık gıbı acılıyo.elımı her kullandıgımda kanıyo. cocukları kucaklasam kanıyo.gunluk ıslerımı yapmakta zorlanıyorum.cok gıttım doktora ,hemen krem yazıp gonderıyo.gecer gıbı oluyo ,sonra aynı yerden baslıyo.bı tehsıs koyamadılar.sedef degıl,egzema degıl pekı ya ne?deterjanlara hassas dedı doktor.eldıven kullanıyorum.dut duydum hemen yaptım olmadı.ınan bazen elımde 4 tane bantla gezıyorum.annemdede var aynısı sıtrese yorup gonderıyolar.ınanın legenleri bıle makınaya koyuyorum korkumdan ama olmuyo.tavsıyesı olan arkadasları heyecanla beklıyorum.yapmaya hazırım.cocuklar anne elın acıtıyo deyınce oyle uzuluyorumkı ( tavsıyelerınızı beklıyorum..

Oncellikle gecmis olsun dedegin gibi ufak ama can sikici bi durum, ben sana kantaron yagini tavsiye edebilirim
ozellikle yaralara cok iyi geldigini gozumle gordum, bi pamuk yardimiyla yaralarina ve kasinan yrlerine surebilirsin

çok çabuk kuruduğu için mi acaba? ben de sana ısıltılmış zeytin yağının içinde bekletmeni hatta havluya sarıp elini 1 saat falan öyle beklemeni tavsiye ederim.
geçmiş olsun her sağlık sorunu zor kendine göre..

Oncellikle gecmis olsun dedegin gibi ufak ama can sikici bi durum, ben sana kantaron yagini tavsiye edebilirim
ozellikle yaralara cok iyi geldigini gozumle gordum, bi pamuk yardimiyla yaralarina ve kasinan yrlerine surebilirsin

cok tesekkurler yorumun ıcın.ınan denemedıım kalmadı.tavsıyeni deneyecegım.ıns bı cozumu vardır.

çok çabuk kuruduğu için mi acaba? ben de sana ısıltılmış zeytin yağının içinde bekletmeni hatta havluya sarıp elini 1 saat falan öyle beklemeni tavsiye ederim.
geçmiş olsun her sağlık sorunu zor kendine göre..

kasıntı öldürecek beni.zaten once asırı kasınıyo sonra kasınan yerler acılıyo kesık gibi.kremleyıp eldıven takıp yatıyorum.yumsuyo bıraz ama gene aynı oluyo.tekrarlıyo yani.gunluk hayatımı okadar etkılıyokı anlatamam.suan oyle kasınıyo deli oluyorum.tesekkurler tavsı

kasıntı öldürecek beni.zaten once asırı kasınıyo sonra kasınan yerler acılıyo kesık gibi.kremleyıp eldıven takıp yatıyorum.yumsuyo bıraz ama gene aynı oluyo.tekrarlıyo yani.gunluk hayatımı okadar etkılıyokı anlatamam.suan oyle kasınıyo deli oluyorum.tesekkurler tavsı

iyi bir cildiyeci kesin çözer aslında işi. bir de hep mi böyleydi? son zamanlarda extra kullandıgın bısey var mı

geçen hafta bende öyledim ama yeni aldığım nemlendiriciden olduğunu fark ettim bu kremi sürmeyince geçti firmayı arayıp ürünüzü beğenmedim dedim onlarda yollayın dedi ,içindedeki esans oranı fazlaymış şimdi bana daha iyisinde 2 paket yollamışlar
artık hangi deterjan veya krem kullanıyorsan hemen bırakın bence ,o kaşıntı uyku dahi uyutmuyordu o plastik eldivende tetikliyor gibiydi çok şükür şimdi geçti

iyi bir cildiyeci kesin çözer aslında işi. bir de hep mi böyleydi? son zamanlarda extra kullandıgın bısey var mı

canım kackere gıttım cıldıyecıye özele ıyı dıye duydugum her yere.9senedır var.extra bısey kullanmıyorum.doktor elını suya sokmamaya calıs dedı.sıvı sabun kullanma dedı.zeytınyaglı sabun aldık.sureklı evdeyım.nasıl suyla ugrasmayım.her daım eldıven takamamkı. salataya bıle eldıven tak elını koru dıyo.uysamda bazen olmuyo ıste.kasıntı hıc gecmıyo.arkasına yaralar.

geçen hafta bende öyledim ama yeni aldığım nemlendiriciden olduğunu fark ettim bu kremi sürmeyince geçti firmayı arayıp ürünüzü beğenmedim dedim onlarda yollayın dedi ,içindedeki esans oranı fazlaymış şimdi bana daha iyisinde 2 paket yollamışlar
artık hangi deterjan veya krem kullanıyorsan hemen bırakın bence ,o kaşıntı uyku dahi uyutmuyordu o plastik eldivende tetikliyor gibiydi çok şükür şimdi geçti

evet canım doktor kremler dahı catlatır yara yapar dedı.onemlı olan dogru kremı kullanmak dedi.krem surmeyıde bıraktım.en etlkılı kremı ılacı kullandım.gecıyo tamamen ve bır sure sonra aynı.rabbımden sıfa dılıyorum ne dıyeyım

ben şlmdi nemlendirici olarak nıvea onarııcıyı kullanıyorum, gayet memnunum, aldığım Türk markasıydı bizim kimya mühendisleri iyi değil sanırım ,illa malzemeden çalacaklar ya insanların ticari ahlakıda kalmamış mantık ,hemen köşeyi döneyim
evet canım doktor kremler dahı catlatır yara yapar dedı.onemlı olan dogru kremı kullanmak dedi.krem surmeyıde bıraktım.en etlkılı kremı ılacı kullandım.gecıyo tamamen ve bır sure sonra aynı.rabbımden sıfa dılıyorum ne dıyeyım

Benim bi ara oyle olmustu cok seyler denedim tek care gul kremiyle oldu. Her elini islattiktan sonra saf gul kremi sur faydasini gorursn.

canim senin birseye alerjin olmasin benim oglum bir dogdu pamuk gibiydi surati dogdukdan 3 ya sonra cocugun surati taninmaz hale geldi elleri aynen senin dedigin gibi ama surati daha kotuydu ne testler cildiyeci anlamadilar hicbir teshisde koymadilar cilt kurulugu deyip birkac krem yazip yolladilar aradan baya zaman gecti oglum dahada kotulesdi esim dediki kalk turkiyeye gidiyoruz orda bakdiririz allahim evdeki butun hayvanlari verdik isteyenlere 2 ay onceden inanilmaz birsey oldu :52:oglum gunden gune iyilesdi derken 2 ay sonra hicbirseyi kalmadi :52:turkiyede test yaptirdik dr anlattik boyle boyle diye oglumun hayvan tuyune alerjisi varmis o oldu cok sukur birdaha karsilasmadik oglum suan 8 yasinda :16:ikincisi ise ben nezaman domates yesem kusuyorum midem agriyor ve kasiniyorum heryerim kizariyor kendimi takip ettim ve druma soyledim test yapildi domatese alerjim cikdi bence sana brsey alerji yapiyordur:26: kendini bir gozekle bakalim

ardıç katranlı sabunun ürtiker denen ıllet hastalıgın bıle kaşıntısına ıyı geldığını bılıyorum.gecmış olsun.aktarlarda bulabılırsın

Ayni sorun bende de var. Egzama dedi bana doktor. Ben takip ettim kendimi kesinlikle strese bagli. Iki adet krem verdo. Biri ilac biri gundelik nemlendirici. 2 saate biri nemlendiriciyi kullanmami soyledi. Hap da verdi ama su an adini hatirlayamiyorum. Ben de aynen her bulasigi makinaya koyuyorum. Kaşıntı ve sonra yaralar... :( cok kotu. Degil deterjan suya degince bile kasiniyor. Elimi yikamaya çekiniyorum vallahi.. Allah yardimcin olsun.

Ayni sekilde ellerim cok yara olurdu .bir ay once cildoyeciye gittim.coresatin barier-p cream diye bir nlendirici onerdi. Krem elde bariyer gorevi goruyor suya soguga karsi cok iyi geldi ellerime yaralar gitti yirmi liraydi sanirim

Anlattiklarin egzamaya cok benziyo aslinda benim elimdede var kis geldi mi yarasi hic bitmez once kuruyo sonra kesilmis gibi kaniyo suyla ugradmazsam daha iyi ama ne mumkun cocuklar olunca surekli nemlendirin ellerinizi zeytinyag ile alerjiniz olabilir de alerji testide yaptirabilirsiniz bi fakulte hastanesinde gecmis olsun..

Back
X